Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Bach

    I över 30 år har Bach producerat ryggsäckar – olika typer av rese-, skid- och vandringsryggsäckar, eftersom det är det de kan bäst. De står för stilrena och bra produkter som utvecklats genom testning. Bach ryggsäckar har inga onödiga krusiduller – deras mål är bra design och kvalitet rakt igenom!

    Huvudkontor:

    Design görs i Wiesendangen vid Winterthur i Schweiz där de skissar på nya modeller och syr prototyper. I Kilkenny på Irland syr de två viktiga produkter och tillverkar mindre kollektioner utifrån kunders önskemål. I Kilkenny ligger också företagets logistiska centrum.

    Var tillverkas produkter från Bach?

    Irland och Vietnam.

    Hur kontrollerar Bach produktionsvillkoren?

    Bach besöker sina fabriker regelbundet.

    Hur arbetar Bach med hållbarhet?

    De ser att deras största insats för miljön är att tillverka hållbara och tillförlitliga ryggsäckar som användaren kan ha glädje av under många år. Det uppnår de bland annat genom medvetna materialval och design som förutser potentiella skador och därmed undviker dem, samt genom att göra hållbara val i fråga om komponenter och tillverkare. Dessutom har de reparationscenter, som kan ge specifik hjälp om något mot förmodan skulle gå sönder.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress