Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    BLACKROLL

    En av Blackrolls grundpelare är den stora betydelsen av tingens hälsosamma balans. En djupt rotad tro på att energi är ett kretslopp och att regelbunden återställning av de egna krafterna är en viktig bas för aktivitet, flexibilitet och livsglädje. De numera välkända Blackroll-produkterna hjälper människor i alla åldrar att ta hand om sitt välbefinnande och avkoppling. Resultatet är ett friskt och balanserat liv fullt av energi.

    Blackroll utvecklar ständigt nya produkter

    Blackroll arbetar tillsammans med forskare, läkare, terapeuter och idrottare med att hela tiden utveckla nya produkter som hjälper människor att trivas med sin kropp, hålla sig aktiva och att varje dag hitta tillbaka till sin sunda balans.

    Produktion & hållbarhet

    Huvudkontor:

    Vid Bodensjön i den schweiziska kommunen Bottighofen.

    Var tillverkas produkterna från Blackroll?

    När produkterna tillverkas ser Blackroll till att belasta miljön så lite som möjligt. Nästan alla produkter från Blackroll tillverkas i Tyskland. Alla produkter är av EPP och är 100 % återvinningsbara och fria från skadliga kemikalier. Den noggranna bearbetningen garanterar att produkterna håller länge – helst hela livet. Andra produktionsländer är Kina, Ukraina och Pakistan.

    Hur kontrollerar Blackroll produktionsvillkoren?

    Blackroll lägger stor vikt vid samarbeten som stäcker sig över många år och är stolta över att ha arbetat med produktionspartnern i Tyskland ända sedan tillverkningen startade. På de andra produktionsorterna litar Blackroll på sina partner, som finns på plats för att se till att arbetsvillkoren följs. På huvudkontoret vid Bodensjön har medarbetarna ett bra och balanserat arbetsliv. Blackroll ser till att arbetsplatserna är ergonomiska och arbetstiderna flexibla. Kollegorna går regelbundet på gemensamma träningspass.

    Hur arbetar Blackroll med hållbarhet?

    90 % av Blackrolls produkter är tillverkade av återvinningsbart material och innehåller inga skadliga kemikalier. Produktionen är till största delen klimatneutral. Förpackningarna består av återvunnen kartong och produceras klimatneutralt av en partner i Tyskland som de samarbetat med under många år.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress