Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Logotyp för Bliz

    BLIZ


    Bliz är tillverkare av sportglasögon för atleter och för dig som uppskattar kvalitet. Design och utseende är noggrant utvecklad för att sportglasögonen ska sitta bra och se bra ut. Atleter har höga krav på den optiska kvalitén och Bliz sportglasögon ger ett bra och tydligt synfält även under de tuffaste omständigheterna och de svåraste ljusförhållandena. Tanken är att du ska kunna fokusera på din sport utan att störas av dålig sikt.

    Sportglasögon som levererar
    Svenska skidlandslaget med bland andra Charlotte Kalla och Anders Södergren använder glasögon från Bliz under träning och tävling för maximal prestation. Bliz’s tyngsta argument för framgång är den svenska designen som de vidareutvecklar ifrån Kungälv där de är baserade. Samtliga Bliz Active-produkter och förpackningar är av 100% återvunnet material.

    Fördelaktig prisnivå och hög prestanda
    I förhållande till andra tillverkare av sportglasögon och i förhållande till den höga kvalitén, den fördelaktiga prisnivån och prestandan ger Bliz sportglasögon mycket för pengarna. Bliz riktar sig till alla som kör bil, sportar, är ute på havet eller bara allmänt vill skydda sig mot skadliga strålar och tydligt se saker i sin omgivning. Hitta sportglasögon från Bliz här hos oss på Naturkompaniet, välkommen!


    Filter
    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress