Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Daiwa

    Daiwa lever efter sina ledord "Utmaning", "Originalitet" och "Innovation" och har tagit på sig uppdraget att sprida fiskeglädje till hela världen. Daiwa representerar äkta japansk kvalitet, precisions teknologi och teknikutveckling inom globalt fiske. På Daiwa vill man sprida sin fiskeglädje runt om i världen både nu och till framtida generationer och försöker därför hela tiden hitta sätt att förfina sin fiskeutrustning.

    Om Daiwa

    Efter att Daiwa grundades i Japan 1958 fick man snabbt ögonen på sig med sina revolutionerande innovationer och många menade att Daiwa kvalificerade sig till bland de bästa i världen inom fiskeutrustning. Men 1965 var året när Daiwa Sports vann omvärldens respekt på riktigt. Daiwa hade tagit fram "The open-faced reel" en rulle som hade spolen på utsidan istället för insidan och som gav utrymme till mer lina samt snabbare och lättare vevnings-förmåga, för att inte tala om känslan!

    Daiwas fiskeutrustning

    Mycket har hänt sen dess och på meritlistan finns bl.a. att Daiwa utvecklat helt nya material för att förbättra spön och rullar. Daiwa har ett komplett sortiment inom fiskeutrustning som inte kommer att göra någon besviken. Daiwas teknikutveckling inom fiskeutrustning har absolut inte svalnat, tvärtom drivs man av passionen att få komma med överraskningar till alla fiskeälskare där ute. Vi är stolta över att kunna sälja fiskeutrustning från Daiwa här på Naturkompaniet. Välkommen in!

    Filter
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till
    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress