Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Filter
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok

    ESBIT

    Det tyska varumärket Esbit har tillverkat högkvalitativa och innovativa stormkök i 80 år. Deras populära stormkök finns i olika varianter, både som torrbränslekök och som spritkök. Väl genomtänka funktioner gör stormköken extra lätta och ytterst tåliga.

    Esbits produktion & hållbarhet

    Historien om det tyska traditionella varumärket Esbit började 1936 med att de uppfann torrbränsletabletterna. Redan kort därefter kom fler produkter, som till exempel stormköken i fickformat. Idag har Esbit ett stort utbud av innovativa och högkvalitativa friluftskök, köksredskap, termosar m.m.

    Huvudkontor:

    Hamburg, Tyskland.

    Var tillverkas produkterna från Esbit?

    Produkterna tillverkas i Kina och Tyskland.

    Hur kontrollerar Esbit produktionsvillkoren?

    För att kunna leva upp till kundernas och Esbits egna krav är det nödvändigt att definiera tydliga kvalitetsstandards och regler för hur samarbetet ska ske med tillverkningsföretagen, och kontrollera att dessa hålls. Esbit är därför ofta på plats på produktionsanläggningarna. Vidare ger företaget kända, specialiserade tjänsteleverantörer i uppdrag att utföra kontroller av varor som skickas iväg. Esbit skeppar generellt sett bara varor som har kontrollerats och uppfyller kraven. En del av samarbetsreglerna är att de kinesiska leverantörerna har förpliktigat sig till att följa “Social Code of Conduct” (sociala förhållningsregler) och att de inte har visat annat agerande innan samarbetet startar.

    Läs mer
    Filter
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress