Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter


    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)


    Greenland family
    Greenland Jacket är nästan omåttligt populär, men vad är det egentligen som gör Grönlandsjackan så speciell? 

    Allting började 1968. Fjällräven tillverkade sin allra första jacka i ett samarbete med medlemmarna av den skandinaviska grönlandsexpeditionen som gjordes 1966. Därefter blev jackan mycket eftertraktad, framför allt i klättringskretsar. Men ryktet om Grönlandsjackan spred sig och det dröjde inte länge förrän fler och fler friluftsentusiaster fick upp ögonen för den här speciella jackan som är både praktisk och slitstark. Idag är Greenland Jacket en av Fjällrävens signaturkläder.

    Fjällräven G-1000®
    1968, då Greenland jacket lanserades, lanserade man även tyget G-1000® som är en av anledningarna till att jackan är så populär. Det här materialet är mycket slitstarkt, men ändå lätt och smidigt att röra sig i och skyddar mycket effektivt mot väderelementen.

    Fler Greenland-produkter
    Idag innehåller serien Greenland inte bara jackor, utan ett antal produkter, exempelvis byxor och väskor, varav de flesta är gjorda av G-1000®, med detaljer och egenskaper från den ursprungliga modellen 1968. Upptäck vår Greenlands-serie här på Naturkompaniet, välkommen!


    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress