Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter


    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)


    KEB -För de tuffaste väderförhållanden

    Fjällrävens KEB-serie är uppkallad efter Sveriges högsta berg, Kebnekaise. De hårda förhållandena på berget och den pågående glaciärsmältningen återspeglas i utrustningen.

    KEB Eco-Shell utvecklades för att garantera högsta möjliga väderskydd med maximal rörelsefrihet. Keb Eco-Shell är därför idealisk för expeditioner - även för hårda vinterturer. Utvecklarna på Fjällräven lade särskild uppmärksamhet på hållbarheten i serien: Alla produkter har en extremt långt livslängd och är PFC-fria. Hos Naturkompaniet kan du köpa många produkter från Fjällrävens KEB-serie online eller i en av våra butiker.

    Med den kompromisslösa utvecklingen av KEB-serien, där utrustningens livslängd, mångsidighet och hållbarhet legat i fokus. Idérika, praktiska detaljer gör andra redskap överflödiga och du spar vikt och resurser. KEB-klädselns innovativa material säkerställer maximal rörelsefrihet och är mycket andningsbar. På utsatta områden använder Fjällräven det beprövade och extremt robusta G-1000 materialet. Om det blir för varmt för dig under en kraftig uppstigning, finns det gott om ventilationsmöjligheter - även med KEB-byxorna. KEB Gaiter Trousers är en höjdpunkt bland seriens byxor. När solen skiner på väg till toppen, kan du enkelt göra om byxorna till shorts. Och om du vill går det att använda nederdelen på byxorna som damasker, för att skydda benen mot buskar och snår.

    För andra utomhusaktiviter som exempelvis turåkning eller isklättring, som är beroende av den fria rörligheten, andningsförmåga och kompromisslösa slitstyrka, är kläderna från KEB serien dina nya, lojala följeslagare. Oavsett jacka eller byxa -du kan lita på den här utrustningen även under de mest krävande förhållanden.


    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress