Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        Filter
        Ett grönare val
        • (88)
        Volym / l
        till
        ok
        Pris / kr
        till
        ok
        Vikt / g
        till
        ok
        Outlet

        Fjällräven Ryggsäckar

        Fjällrävens gedigna erfarenhet kring vandring och friluftsliv har mynnat ut i ett brett sortiment av väl genomtänkta ryggsäckar av hög kvalitet med gott om smarta funktioner. När du köper en ryggsäck kan du vara säker på att du kommer att ha glädje av den under många säsonger. Hos oss hittar du ett av marknadens största sortiment av bland annat Fjällrävens vandringsryggsäckar, Fjällrävens dagsryggsäckar, datorryggsäckar och de ikoniska Fjällräven Kånken och Fjällräven Kånken Mini.

        Fjällrävens ryggsäckar för vandring & friluftsliv

        Ryggsäcken är en av de viktigaste delarna i utrustningen för den som ska ut och vandra, oavsett om det är en längre vandring med flera övernattningar eller en kortare dagstur i närområdet. Med ett ergonomiskt bärsystem som fördelar vikten jämt blir det lättare att bära både mer och längre. Visste du att det finns speciellt anpassade bärsystem för dam respektive herr? Det finns också mindre vandringsryggsäckar för barn och junior. Bland Fjällrävens vandringsryggsäckar och dagsryggsäckar finns en hel rad klassiker som förfinats genom åren, som till exempel Kajka och Abisko. Det allra bästa är att prova ryggsäcken ordentligt med packning så att du känner hur det känns innan du ger dig ut. Komplettera med ett av Fjällrävens regnskydd om det inte redan finns ett inbyggt. 

        Fjällrävens ryggsäckar för arbete & vardag

        Den som släpar sin dator fram och tillbaka till jobbet eller skolan behöver en ryggsäck med plats för en laptop eller dator. Hos oss hittar du riktigt bra datorryggsäckar i olika storlekar där du lätt kan organisera dina tillhörigheter så att du lätt hittar rätt. Några av Fjällrävens ryggsäckar är vattentäta, vilket är perfekt för den som cykelpendlar.

        Fjällrävens ryggsäckar för barn

        Kanske ska ditt barn börja i skolan till hösten? Då är en Kånken ett perfekt val! I den får både A4-papper och gymnastikkläder plats, dessutom väger själva ryggsäcken väldigt lite. Kånken kommer i en mängd färger och ditt barn kan få välja sin favoritfärg. Om du har ett mindre barn som går på förskolan så är Kånken Mini en bra ryggsäck för det allra viktigaste. Visste du att Kånken Mini har remmar som går att göra så långa så att de passar en vuxen? Perfekt för den som vill kunna hjälpa sitt barn att bära på ett bekvämt sätt. En Kånken Mini är en ryggsäck som passar både vuxna och barn, det är perfekt med en liten ryggsäck om du bara behöver bära med dig plånbok, vattenflaska och ett par handskar till exempel. Kånken Mini är inte bara praktisk, utan också väldigt fin. Det är den perfekta doppresenten till en nyfödd bebis och dennes föräldrar!

        Läs mer
        Filter
        Ett grönare val
        • (88)
        Volym / l
        till
        ok
        Pris / kr
        till
        ok
        Vikt / g
        till
        ok
        Outlet
        Sortera efter: Sortera efter

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress