Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Fjällräven Tunneltält

    Bland Fjällrävens tält i vårt sortiment finns några riktigt klassiska, omtyckta, pålitliga tunneltält. De har funnits länge, men detaljer och material uppdateras och förbättras ständigt. Genom att välja tält från Fjällräven vet du att det är ett tält som du kommer att ha glädje av i många år. Fjällrävens tält är av riktigt hög kvalitet och är dessutom lätta att laga om olyckan skulle vara framme. Det finns gott om både reservdelar till tälten och reparationskit som är enkla att använda. I vårt sortiment av Fjällrävens tältillbehör hittar du även bland annat Fjällrävens tältstänger, tältpinnar och Fjällrävens tältgolv.

    Fjällrävens klassiska tunneltält för vandring & friluftsliv

    Ett tunneltält är ett bra val när du vill ha gott om plats i tältet i förhållande till hur mycket tältet väger. Det är skönt att ha gott om utrymme inne i tältet och absiden (absiderna) om det är regnigt ute. Det är också ett vindstabilt alternativ om de är rätt riktade mot vinden. Många som vandrar tycker att ett tunneltält är ett trevligt alternativ som ger god sömn på fjället eller i skogen.

    Fjällrävens robusta tunneltält för vinter

    Att tälta på vintern där det är kallt och snö kräver en hel del planering och utrustning för att det ska bli säkert (och njutbart!). Bland Fjällrävens tunneltält finns stabila, robusta modeller som är tänkta för vintervandring och expeditioner i mycket kalla förhållanden. Här finns funktioner som snökjol runt hela tältet, dubbla uppsättningar tältstänger när det är riktigt dåligt väder, högt placerade ventilationsöppningar som är anpassade efter snöiga förhållanden, torklinor både inne i tältet och i absiden, extra långa tältspikar och dragkedjor som går att öppna även med tjocka handskar. Färgen är oftast orange, vilket är en färg som syns bra i vinterlandskapet.

    Naturkompaniets sortiment av Fjällrävens tunneltält

    Kanske har du sett Fjällrävens klassiska gröna tunneltält när du varit ute och vandrat eller campat? De flesta av Fjällrävens tunneltält finns också i blått, några även i färgen sand. Här är några klassiska modeller av Fjällrävens tunneltält som du kan hitta hos oss:

    • Abisko Endurance. Lätt, rymligt och vindstabilt tält som är enkelt att slå upp. Finns som tvåmannatält, tremannatält och fyrmannatält.
    • Abisko Lite. Ett kompakt, lätt tält med mycket god ventilation. Finns som enmanstält, tvåmannatält och tremannatält.
    • Abisko Shade. Lätt, starkt tält som passar under hela året. En stor absid med gott om utrymme för packning. God ventilation och rymlig sovdel.
    • Keb Endurance. Ett extra starkt och rymligt tunneltält för avancerade turer i tuffa förhållanden, året runt. Högt i tak, generös absid och många smarta funktioner.
    • Polar Endurance. Extremt starkt och robust tält för vintervandringar under arktiska förhållanden. Många smarta funktioner.
    Läs mer
    Filter
    12 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress