Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Historien om Gore började för mer än 55 år sedan. Nu några årtionden senare och med över 2000 patent världen över har man erövrat världen med produkter inom både industrisektorn och konsumtionssektorn.

    Kläder för outdoor

    I vårt sortiment från Gore hittar du skaljackor och vindkläder samt löpartights och allvädersjackor som är lätta att bära samtidigt som de skyddar mot vind och vatten mycket effektivt. Sportkläderna är lätta att bära och transporterar ut fukt samtidigt som de värmer skönt utomhus. Kläderna från Gore är även designade för att ge stor rörelsefrihet under alla olika slags aktiviteter och sporter.

    Kläder och skor med Gore-Tex teknologi

    Med många års produktutveckling har man lyckats ta fram vindtåligt och vattentåligt tyg som används i både kläder och skor. Det här tåliga Gore-Tex materialet står emot olika påfrestande väderelement och har en lång livslängd. Det gör att Gore-Tex passar utmärkt för sportkläder, outdoorkläder och skor. Gor-Tex är: ✓ Vindtåligt ✓ Vattentåligt ✓ Har lång livslängd Nedan hittar du alla våra outdoor- och sportkläder från Gore. Välkommen!

    Filter
    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress