Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        Hestra Handskar & vantar

        Hestra är sedan länge ett välkänt varumärke inom outdoor och friluftsliv för alla som söker det allra bästa inom handskar & vantar. Hestras breda sortimentet sträcker sig från varma skidhandskar, slitstarka och smidiga arbetshandskar, snygga vardagshandskar i skinn till tunna vantar i ull och ullblandningar. När du köper en handske eller vante från Hestra kan du vara säker på att du får en väl genomtänkt produkt som kommer att hålla dig varm och torr i många säsonger. Hos oss hittar du Hestras handskar och vantar för både dam, herr, junior och barn.

        Hestras handskar & vantar för friluftsliv

        Förutom Hestras snygga vardagshandskar och mer nischade, varma handskar för alpin skidåkning och längdskidåkning erbjuder Hestra många bra arbetshandskar och handskar för friluftsliv. Här finns populära Work Glove och serien Ergo Grip – slitstarka handskar för den som arbetar utomhus, hugger ved, jagar, fiskar eller på andra sätt använder händerna mycket utomhus i alla väder. Det är inte bara slitstyrkan som har prioriterats i de här modellerna, även smidigheten och vädertåligheten.

        Hestras handskar & vantar för barn

        De flesta barn älskar att leka utomhus, särskilt när det är snö. För att ditt barn ska kunna leka obehindrat behöver det ha sköna vantar som håller händerna varma och torra, vilket Hestras vantar och handskar gör. Med vattentäta och vindtäta yttermaterial och lång krage som håller snön ute och vanten på plats har klassiska Baby Zip Long hållit barn varma i många vintrar. Tack vare den långa dragkedjan är vanten lätt att ta av och på. Även Hestras handskar för äldre barn är omtyckta. För att en 11-åring inte ska ta av sig handsken under bygget av snögrottan behöver handsken vara smidig och skön, vilket Hestras handskar för junior är.

        Vilka av Hestas vantar är varmast?

        Vi får ofta frågan om vilken av Hestras vantar och handskar som är allra varmast. Den varmaste handsken från Hestra som vi har i sortimentet är skidhandsken Army Leather Heli Ski som kommer i flera utföranden, vissa med Gore-Tex. Den finns både som handske, vante och 3-fingerhandske. En 3-fingerhandske är som en vante där även pekfingret är separat precis som tummen. Den vattentäta och varma handsken har både snölås och ett uttagbart foder. Den som är mycket frusen kan även förstärka med en liner, det finns flera sköna modeller bland Hestras tillbehör. Ett alternativ till Army Leather Heli Ski är en handske eller vante med inbyggda värmeslingor. I Hestras sortiment finns smidiga, vattentäta och vindtäta eluppvärmda modeller med värmeslingor som är lätta att använda.

        Ta hand om dina vantar & handskar från Hestra

        Alla vantar och handskar från Hestra är slitstarka och av hög kvalitet, vilket gör att du kommer att ha glädje av dem i många säsonger. Om du tar hand om dem på rätt sätt håller de ännu längre, och blir dessutom skönare att använda. Ett par sport- eller skidhandskar kan till exempel behöva smörjas in med läderbalsam då och då för att behålla sin smidighet. Läderbalsamet gör inte bara skinnet mjukt och smidigt, det ökar också vattentätheten. Var noga med att läsa på noga om vad som gäller när du ska vårda handskar, det är inte alla sorters skinn som ska smörjas. Ett par ullvantar då? Hur tvättar man ett har vantar i ull eller merinoull från Hestra? Jo, gör bara precis som när du brukar tvätta ull. Se till att du använder ulltvättmedel och låg temperatur på vattnet. Allra viktigast är att läsa tvättrådet på vantarna innan du börjar och följa det.

        Läs mer

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress