Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Kathrein

    Det österrikiska familjeföretaget Kathrein har tillverkat kälkar av hög kvalitet sedan starten 1986. De fina, välsnickrade kälkarna finns i olika versioner och passar för de allra minsta kälkåkarna. Tack vare att kälkarna har träskenor av stabilt askträ förstärkt med stålskenor i kombination med en liten lutningsvinkel är kälkarna lätta att styra och välter inte även om det går vilt till i pulkabacken. Sitsen är generöst dimensionerad och ger kälken en låg tyngdpunkt, vilket inte bara ger god komfort utan även bidrar till kälkens stabilitet. De stora fina hornen på barnslädarna ger bra grepp.

    Kathreins historia

    Det hela började med att grundanden Kathrein Wagnerei startade tillverkning av kälkar i Prutz, Österrike 1986. Prutz var redan innan känt för sin tillverkning av kälkar. Här tillverkades även vagnshjul, höslädar, redskapshandtag och liknande trävaror förr i tiden. Sedan 1986 har Kathrein specialiserat sig helt på kälkbygge. Många års erfarenhet och kombination av manuellt arbete och de senaste produktionsmetoderna (CNC-teknik) gör att Kathrein kan erbjuda högkvalitativa produkter. Produktsortimentet sträcker sig från familjekälkar till sportiga kälkar i olika storlekar och utföranden.

    Huvudkontor

    Kathreins huvudkontor ligger i Prutz, Österrike.

    Var tillverkas Kathreins produkter?

    Kälkarna tillverkas i den egna fabriken i Österrike.

    Var kommer materialen som används på Kathrein ifrån?

    Företaget använder endast inhemska råvaror.

    Hur kontrollerar Kathrein produktionsförhållandena?

    Eftersom företaget är ett litet familjeföretag med cirka 15 anställda och finns i Österrike är arbetsvillkoren strikt reglerade i lag.

    Kathrein & hållbarhet

    Endast österrikiskt askved från hållbart skogsbruk förädlas i företaget. Familjeföretaget garanterar utvalda råvaror och högkvalitativ förädling.

    Läs mer
    Filter
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress