Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Nitecore

    Varumärket Nitecore står för förstklassiga ficklampor och laddare. Ficklamporna och tillbehören tillverkas för industri och utomhussport, jakt, sök-, polis- och räddningsinsatser och militär.

    Kraftfulla lampor från Nitecore

    Lamporna är oerhört kraftfulla med upp till 4000 lumen, de har automatiska dimmerfunktioner, färgade insatser, ett lätt och vattentätt hölje och reptåligt mineralglas.

    Nitecores historia & hållbarhet

    Företaget grundades 2004 och är en av de ledande tillverkarna av belysning för professionellt yrkesbruk. Företagets ficklampor har redan fått flera utmärkelser. Produkterna från Nitecore utvecklas av friluftsentusiaster i samarbete med jägare, räddningspersonal m.fl. De lätta ficklamporna är tåliga och klarar av fall från flera meters höjd.

    Huvudkontor:

    Guangzhou, Kina.

    Hur arbetar Nitecore med hållbarhet?

    Förtaget använder LED-lampor i sina produkter. De har en lång brinntid och är energisnålare än vanliga lampor. Många av ficklamporna har ett enkelt uppladdningsbart batteri, vilket gör att man behöver färre batterier. Nitecore är ISO 9001/2008 sedan 2015 och är medlem i Outdoor Industry Association.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress