/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    SAXX

    Historien om SAXX börjar år 2006 när grundaren frågar sig om man inte kan göra herrunderkläder bättre på något sätt. På en fisketur med vadarbyxor som blivit fuktiga föreställer han sig hur livet skulle vara utan skavande underkläder. Underbart, visade det sig, efter han utvecklat SAXX underkläder.

    PRODUKTION & HÅLLBARHET

    SAXX erbjuder unika underkläder som helt enkelt är annorlunda. Vad är det som är så annorlunda med dem? I första hand den patenterade “BallPark”, som håller det manliga paketet på plats. Även övrig konstruktion med de material som används, flatsömmar och 3D-skärning av nio ergonomiskt formade tygkanaler gör att kalsongen sitter perfekt.

    Huvudkontor:

    Vancouver, Kanada.

    Var tillverkas produkter från SAXX?

    SAXX har produktion i Kina, Vietnam och Sri Lanka.

    Hur kontrollerar SAXX produktionsvillkoren?

    SAXX har höga förväntningar på sina leverantörer och andra samarbetspartners. Företaget kräver att de strikt följer SAXXs uppförandekod. Innan ett samarbete påbörjas krävs ett godkänt granskningscertifikat av en ackrediterad, oberoende part. SAXX övervakar sig själva löpande genom utvärderingar på fabrikerna.

    Hur arbetar SAXX med hållbarhet?

    SAXX siktar på att hålla miljöpåverkan så låg som möjligt. En möjlighet för att göra detta är att kontinuerligt forska och utveckla miljövänliga material. Materialen som används genomgår kontroller för att testa deras miljöpåverkan. En nyhet är till exempel användandet av biocidfri luktbekämpning. Bortsett från den kontinuerliga materialforskningen stöttar SAXX miljöskyddsprojekt hos Conservation Alliance och Plastic Bank.

    Läs mer

    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress