Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Tekniska strumpor & underställ i merinoull

    SmartWool startades för drygt 15 år sedan av två skidlärare i Colorado som tröttnat på att frysa om fötterna. I dag ses SmartWool som världens främsta tillverkare av tekniska strumpor och underställ i merinoull. Alla SmartWool-strumpor är konstruerade så att du alltid har 100% merinoull mot huden vilket innebär högre komfort, mindre fukt och mindre risk för skavsår. Lika viktigt på fjället eller i skidbacken, som i dina gympaskor när du promenerar i stan.

    Fördelar med merinonull

    Nu behöver inte kalla fötter eller ett skavsår längre förstöra en härlig dag i skidbacken. Merinoull är förutom mycket mjuk och skön mot huden även välkänd för att andas, ge värme även om den blivit blöt och för sina värmereglerande egenskaper som gör att du inte blir för varm under aktiviteten. SmartWool har tagit vara på allt detta och sedan kombinerat merinoullen med andra tekniska material för att strumporna och underställen ska sitta perfekt och tåla tuffa sporter.

    Strumpor för olika outdooraktiviteter

    SmartWool stickar både tunnare och tjockare strumpor som kan anpassas efter aktivitet. De tunnare strumporna är perfekta för vandring och hiking och passar att användas i vandringskängor. Även om strumporna är tunna är de slitstarka och dessutom extra förstärkta runt tår och häl som utsätts för mer påfrestning än andra ställen. SmartWools tjockare strumpor är perfekta som skidstrumpor då de värmer skönt och är extra vadderade under fotsulan och runt smalbenet för skön komfort. Upptäck vårt sortiment av strumpor och underställ från SmartWool här på Naturkompaniet, välkommen!

    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress