Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        Intermediate

        Intermediate är fluglinor som är viktade för att vara något tyngre än vattnet, vilket gör att linorna sjunker långsamt och flugan kan presenteras en bit under ytan. Dessa linor är många kust- och regnbågsfiskares favoritlina.

        Fluglinor perfekta för kustflugfiske

        Intermediate är optimala linor vid kustflugfiske eftersom du kan fiska på grunda platser utan att flugan når botten och tack vare deras tunna diameter kan de skära bättre genom kustvindarna. Linorna lägger sig fint och rakt under vågorna utan att påverkas nämnvärt av dem. Dessa linor passar också bra för skygg fisk där du inte vill störa ytstpänningen.

        Varför välja intermidate?

        • Linor perfekta för kust- och regnbågsfiske
        • Kan fiskas på grunda platser
        • Påverkas inte av hårda kustvindar
        • Perfekt för skygg fisk

        Vilken färg ska jag ha på fluglinan?

        Du kanske har märkt att fluglinor kommer i olika färger? De kan vara i klara färger för att du lättare ska se linan, eller mindre synliga för att inte upptäckas så lätt av misstänksamma fiskar. Linor i grön eller mer transparent färg smälter till exempel bra in i vattnet, medan de gula syns väl ovanför vattenytan. Om du vill minska risken att fisken ser linan kan du knyta en tafs av fluorcarbon eller nylon på flätlinan.

        I spetsen på fluglinan ser du en gravering med färgkod och information om vilken klass och densitet den har, vilket kan underlätta valet.

        Intermediatelinor från Vision

        En stor del av vårt fiskesortiment presenteras från Vision, som utvecklar fiskeutrusnting i världsklass. Här får du produkter som klarar även tuffa väderförhållanden, men som samtidigt är lättanvända och precisa. Visions produkter håller högsta kvalitet. Ta deras intermediatelinor, till exempel. De är mycket lättkastade, skjuter bra i kastet och presenterar flugan på önskvärt sätt strax under ytan.

        Läs mer

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress