Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Vattenpelare golv / mm
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    TATONKA

    Det tyska familjeföretaget Tatonka har tillverkat tält och andra friluftsprodukter sedan 1993. Deras tält är kända för sin höga kvalitet och smarta lösningar. De brinner för att underlätta och göra friluftsupplevelsen ännu mer lustfylld. Här hittar du massor av genomtänkta små detaljer som till exempel integrerade tvättlinor, smarta fickor, många ventilationsöppningar, öglor för tältlampor, myggnät, rymliga absider och extra långa tältlinor.

    Tatonkas huvudkontor

    Dasing, Tyskland

    Var tillverkas Tatonkas produkter?

    Tatonka har två egna fabriker i Asien och med mycket få undantag tillverkas alla Tatonkas produkter där. Dessa finns i Hò Chi Minh och Quy Nhon i Vietnam.

    Produktförhållanden & hållbarhet

    En av de viktigaste angelägenheterna för det tyska företaget är att främja rättvis och transparent produktion och eftersom nästan alla Tatonkas produkter tillverkas i de egna fabrikerna har Tatonka stor koll på alla led i produktionen. Sedan flera år har det till och med funnits Open Factory, en helt ny dimension av transparens vilket betyder att den ena fabriken är öppen en gång i veckan medan produktionen är igång för alla som är intresserade. Då finns chans för allmänheten att lära sig om hur produktionen går till och att ställa frågor. Tatonka tillverkar endast kvalitetsprodukter med lång livslängd och använder bara noga utvalda material.

    Läs mer
    Filter
    Vattenpelare golv / mm
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress