Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Fiskeutrustning

    Ett sätt att komma nära naturen är genom fiske. Hos oss hittar du ett vält utvalt sortiment av fiskeutrustning, fiskekläder, fiskeryggsäckar & fiskeväskor och mycket mer från välkända kvalitetsmärken som Abu Garcia och Patagonia fiskeutrustning. Vi har allra mest inom flugfiske men även en hel del för spinnfiske, trolling, havsfiske, insjöfiske, vinterfiske, kräftfiske, jiggfiske med mera.

    Fiskeutrustning för friluftsliv

    Att ta med sig ett fiskespö på vandringen ger en ny dimension och att tillaga en egenfångad fisk på kvällen är en oslagbar upplevelse. För den som har barn med sig på vandringen eller utflykten är fiske ett extra spännande moment som ger fina upplevelser tillsammans. Hos oss hittar du fiskeutrustning både för nybörjare och mer erfarna fiskare.

    Fiskeutrustning i Naturkompaniets butiker

    Här i vår webbutik går det att beställa mycket utrustning för fiske som vi säljer online, men i vissa av våra fysiska butiker finns ännu mer. Våra butiker i Örnsköldsvik och Sickla (Stockholm) erbjuder ett stort sortiment av både kläder och utrustning för fiske. Här finns också stor kunskap kring fiske och du får god hjälp att hitta det du söker.

    I vårt sortiment av fiskeutrustning & fiskekläder finns bland annat:

    • Ett kit för abborrfiske med fluga som består av ett lätt kastat medium snabbt spö och en Deep rulle som är laddad med den ultimata abborrlinan Vibe 85 med sjunk 3 klump. Det här kitet passar också för annat streamerfiske efter till exempel regnbåge och öring både i strömmande vatten och i sjö.
    • Teleskopiska metspön som lätt går att fälla ihop och lägga ner i väskan eller ryggsäcken. Passar perfekt för att meta abborre från båten eller vid bryggan.
    • Fyradelade flugspön med snabb aktion som passar perfekt för kustfiske. Spöna är gjorda av material som passar för saltvatten, som till exempel kromade spöringar och rullfäste i aluminium.
    • Smidiga, lätthanterliga och rymningssäkra kräftmjärdar som går att fälla ihop.
    • Väl utvalda håvar som passar olika tillfällen, till exempel saltvattenbeständiga för fiske i saltvatten.
    • Ett stort sortiment av fiskeflugor & flugaskar. Här finns bland annat noggrant ihopsatta kit med flugor och förvaring för den som just har börjat med flugfiske.
    Läs mer
    Filter
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress