Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    CAMPING

    Att få njuta av naturens lugn och samtidigt ha tillgång till en bekväm sovplats, möjligheten att laga riktigt god mat och gott om plats för att spela kubb är ett sätt att semestra som passar många. Oavsett om du tar med dig hela familjen eller en väl utvald bästa kompis så har vi allt du behöver för att göra campingen både rolig och avkopplande.

    Camping med hela familjen

    Om man är många kan det vara svårt att hitta en aktivitet som passar alla, men då är camping det perfekta alternativet. Packa in hela familjen i bilen tillsammans med hunden, grannen, grillen, det stora tältet, kylväskor fyllda med mat och dryck, barnens cyklar och mjukdjur, badkläder och sällskapsspel. Höj volymen på bilradion och åk till en plats där ni kan njuta av att bara vara.

    Att laga god mat på camping

    Till skillnad från vandring där man bär all packning på ryggen långa sträckor ger campingen en helt annan möjlighet till riktigt rolig matlagning. Även om du behöver bära din packning en kortare sträcka så kan du lätt ta med dig både grill, muriikka, kylväska, grilljärn och annan lite tyngre köksutrustning.

    Camping i Sverige

    Sverige med sin allemansrätt och skiftande natur ger gott om möjligheter till fin camping både på större anläggningar och mindre tältplatser. Upptäck vackra platser på Gotland, Öland, Åland och Västkusten. Campa i Avesta, Varberg, Askersund, Bohuslän, Abisko, Dalarna, Skåne och Göteborg. Tälta i Stockholms skärgård eller åk utanför landets gränser och prova camping i Finland, Norge, Danmark och Tyskland. Läs mer här om att tälta i Sverige och få massor av tips på bra campingplatser runt om i landet.

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress