/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    OM NATURKOMPANIET

    Naturkompaniet består av 35 friluftsbutiker som säljer utrustning för friluftsliv och resa från världens ledande varumärken. Butikerna skiljer sig i sortiment och målet är att det alltid ska vara spännande och inspirerande att besöka en av Naturkompaniets butiker, oavsett vilken.


    VÅR AFFÄRSIDÉ
    Vår målsättning är att främja friluftsliv och hälsa genom att tillhandahålla utrustning som underlättar och berikar friluftsliv. Vår uppmaning till våra kunder är: ”Gör vardagen till ett äventyr ”.

    Vi arbetar efter 5 ledord:

    • Service 
    • Kunskap 
    • Kvalitet 
    • Sortiment
    • Natur
    Service 
    Personlig service och engagemang från våra säljare. ” Service är Naturkompaniets kännetecken och hos oss ska du som kund alltid få bästa möjliga personliga service”. 

    Kunskap 
    Hos oss får man råd och kunskap om utrustning och friluftsliv. ” Vi på Naturkompaniet älskar produkter och friluftsliv, vi delar gärna med oss av vår produktkunskap och vår friluftserfarenhet. Vi tar med nöje även del av våra kunders tips och erfarenhet”. 

    Kvalitet 
    Hos oss är bara det bästa bra nog. ”Vi strävar efter att hålla hög kvalitet i allt vi gör och du som kund ska känna dig trygg med att vi bara säljer produkter av hög kvalitet. Produkterna ska hålla länge, vi tror inte på ”slit och släng produkter”. 

    Sortiment
    Fullsorterat och brett sortiment för friluftsliv och resa. ”Sortimentet är brett och innehåller allt du behöver för ett aktivt friluftsliv. Endast varumärken som uppnår Naturkompaniets höga krav på kvalitet tas in i sortimentet. Naturkompaniet söker ständigt efter nya varumärken och sortimentet befinner sig alltid i en förändringsprocess. Saknar du något i vårt sortiment så hjälper vi dig gärna med att beställa hem det”. 

    Natur
    Respekt & ansvar för vår natur. ”Vi på Naturkompaniet älskar och värnar om vår natur och vi strävar alltid efter att förbättra vårt miljöarbete”.
    GÖR VARDAGEN TILL ETT ÄVENTYR!
    Naturkompaniet uppmuntrar till att ”göra vardagen till ett äventyr”, oavsett om det är att plocka svamp runt husknuten eller att bestiga ett berg i Himalaya. Att vistas utomhus är bra för människan då det är ett naturligt sätt att varva ned, umgås på och känna sig fri. Målsättningen är att fler människor ska utöva ett aktivt friluftsliv.
    HISTORIA
    Naturkompaniets äldsta dotterbolag, AB Scoutvaror, grundades 1931 av den svenska scoutrörelsen. 1951 ändrades namnet till Friluftsmagasinet Scoutvaror AB och 1991 blev det slutligen Naturkompaniet.

    Friluftsbolaget AB förvärvade år 2000 Naturkompaniet. Under hösten 2001 förvärvade Fenix Outdoor AB Friluftsbolaget och beslut togs att driva all verksamhet under namnet Naturkompaniet. Fenix Outdoor är en internationellt verksam koncern inriktad på produkter för natur och friluftsliv. Bolaget är noterat på Nasdaq OMX, Stockholm, Large Cap.


    MAGASIN NATURKOMPANIET 365
    Du kan välja att få vår medlemstidning Naturkompaniet 365 direkt hemskickad till dig fem gånger per år. Du registrerar dig som prenumerant under mina sidor. Idag är Naturkompaniet 365 Sveriges största Outdoormagasin med över 200 000 läsare. Alla fem nummer av 365 erbjuder en mix av nyheter från friluftsvärlden, inspirerande reportage och produktguider. Tillsammans med magasinet skickas även exklusiva medlemserbjudanden till dig. Du får 10% rabatt på ett helt köp när du handlar hos oss samt erbjudanden på ett urval av produkter eller tjänster passande för säsongen.

    2018 tilldelades Naturkompaniet 365 Svenska publishing priset.

    LÄS MER »


    BLI MEDLEM »

    MILJÖPOLICY
    Vi som arbetar på Naturkompaniet älskar friluftsliv och att vistas i naturen. För oss är det en självklarhet att göra vårt bästa för att värna om miljön. Vårt främsta vapen i kampen om en bättre miljö är att vi bara säljer produkter av och med hög kvalitet i en ofta tidlös design. En kvalitativ produkt ska enligt oss hålla länge och ska inte skapa ett köp-använd-släng beteende hos våra kunder.

    Naturkompaniet tar ansvar för en hållbar utveckling genom att göra sunda affärer i alla hänseenden med omtanke för miljö och arbetsförhållanden hos våra tillverkare. Vi för en ständig dialog med våra leverantörer om att aktuella lagar och förordningar som finns lagstiftade gällande miljö, arbetsmiljö och djurens rättigheter följs och att tillverkningsprocessen löpande kontrolleras. I största möjliga mån strävar vi efter att återvinna dekorationsmaterial, emballage, förpackningar, kartonger, papper, plast och batterier i våra butiker och på våra kontor. Likaså strävar vi efter att minska energiförbrukningen och använda oss av förnyelsebara energikällor.

    Inköpen planeras i god tid så att varorna kan transporteras så miljövänligt som möjligt. Vi försöker att minska antalet sändningar från våra leverantörer till butikerna genom att komplettera varor på ett genomtänkt sätt med få och stora leveranser istället för flera små. Vi strävar efter att enbart anlita ISO-certifierade transportörer samt transportörer som använder miljödiesel. 

    Anställda på Naturkompaniet tar tåg i favör av flyg och bil när det är möjligt om vi inte drar på oss vandringskängorna eller cykelskorna.

    LÄS MER »

    Företagsuppgifter 
    Naturkompaniet AB 
    Org nr 556433-7037 
    E-mail: info@naturkompaniet.se 
    Tel: 0660-293550
    Postadress: Box 177, 891 24 ÖRNSKÖLDSVIK 
    Besöksadress: Kungstensgatan 38, 113 59 STOCKHOLM.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress