Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (99)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Patagonia

    Patagonia grundades 1973 av klättraren Yvon Chouinard i Ventura, Kalifornien, och började i liten skala med klättring och klätterutrustning i fokus. I takt med att Patagonia har vuxit som företag har sortimentet breddats och numera finns en stort utbud både för friluftsliv, sport och vardag. Patagonia är ett företag som inte endast har fokus på att tillverka högkvalitativa kläder och skor. För dem är det lika viktigt att tillverka produkterna utan att skada miljön.

    Patagonias stora engagemang kring natur & miljö

    För Patagonia är det inte bara viktigt att tillverka sköna, funktionella kläder som håller under lång tid. Och som tål att slitas, lappas, lagas och användas på många äventyr i flera generationer. Även den tidlösa designen bidrar till att Patagonias kepsar, kläder, väskor och tillbehör älskas under lång tid. Precis lika viktigt är det att plaggen produceras på ett hållbart sätt och de försöker hela tiden hitta sätt att göra sina kläder ännu mer miljövänliga. Många av materialen är återvunna och även under tillverkningsprocessen är miljön i fokus. Som ett exempel på det är att vissa plagg är tillverkade av fiskenät som fiskats upp i haven. Förutom det är Patagonia även medlem i organisationerna "1 % for the planet" och "World Trout", samt donerar pengar till välgörande ändamål.

    Patagonias kläder för outdoor & vardag

    Patagonia tillverkar funktionella kläder med stort fokus på outdoorsporter som till exempel klättring, vandring, skidåkning, snowboarding, andra vintersporter, surfing, flugfiske, terränglöpning och mountain biking. Men faktum är att det inte bara är äventyrare, friluftsälskare, backpackers och outdoorfantaster som gärna klär sig i Patagonias sköna kläder. Även till vardags och i stan passar Patagonias sköna och snygga plagg alldeles utmärkt även om kopplingen till naturen hela tiden finns där.

    Ikoniska plagg från Patagonia

    Vissa av Patagonias plagg har blivit riktiga ikoner. Den klassiska Patagoniakepsen som passar till allt och finns i en mängd olika färger, till exempel. Eller de sköna logo-tröjorna och t-shirts med Patagonias logga som tar med känslan för surfing, klättring och äventyr in i vardagen. Men ikoniska plagg skapas hela tiden, Patagonias fleecetröjor och pilejackor som lätt blir favoriter är några exempel på det.

    Patagonias sortiment för fiske

    Att Patagonia sätter funktion och komfort högt upp på listan blir extra tydligt när man ser fiskesortimentet och hos oss på Naturkompaniet hittar du många produkter för fiske från Patagonia. Här finns tekniskt avancerade vadarbyxor, fiskevantar och vadarstrumpor, ryggsäckar, midjeväskor, fiskejackor, vadarkängor och mycket mer.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (99)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress