Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (48)
    2-vägs dragkedja fram
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Fleecetröjor & Fleecejackor

    En fleecetröja och fleecejacka är ett fantastiskt skönt och mångsidigt plagg som passar till en mängd olika aktiviteter. Bär den som den är eller som ett värmande mellanlager under skaljackan. Hos oss hittar du en mängd fleecetröjor och fleecejackor för både friluftsliv och vardag från bland annat välkända kvalitetsmärken som Patagonia, Houdini och Fjällräven.

    Fleecetröjor & fleecejackor för friluftsliv, vardag & arbete

    Fleecetröjor och fleecejackor finns i många olika modeller passar till en mängd olika friluftsaktiviteter som till exempel vandring, jakt, ridning, cykling, kanotpaddling, fiske eller promenaden med hunden. Det är också ett skönt plagg att ha till vardags. En tunn fleecetröja väger nästan ingenting och tar liten plats i packningen – perfekt att ta fram ur ryggsäcken och ha under skaljackan om det skulle bli lite kyligare. Den är också skön att jogga i under höst och vår. Tjockare fleecetröjor med luddigare och fluffigare yta är gjorda i ett material som ibland kallas för pile, teddy eller teddyfleece. Teddyfleece kapslar in luft som isolerar, därför är det extra varmt och passar bra i fleecejackor som bärs ytterst. Välj bland långa och korta modeller med dragkedja, smarta fickor, huvor, tumhål och en mängd andra smarta finesser. En fleecejacka i teddyfleece är skönt som arbetskläder för den som behöver ett varmt och slittåligt plagg på jobbet. Välj bland massor av modeller av fleecetröjor dam, fleecetröjor herr och fleecetröjor för barn.

    Är fleece varmt?

    Fleece är perfekta för vardag och utomhusaktiviteter, eftersom de håller värme och transporterar fukt. Perfekta som jacka och/eller mellanlager.

    Är fleecetröjor miljövänliga?

    Fleece är mjukt och värmer gott trots sin låga vikt, därför är det ett material som passar perfekt till fleecetröjor och fleecejackor. Det är också slitstarkt och en fleecetröja av hög kvalitet håller i många år. Det finns inget enkelt svar på om fleecetröjor är miljövänliga eller inte, det beror helt på vilken fleecetröja man menar. När vi köper in fleecetröjor och fleecejackor till vårt sortiment är hållbarhet och miljö något som vi tar stort hänsyn till. Många av fleecetröjorna vi säljer är gjorda av återvunnen polyester, flera är också Bluesign®-certifierade. Återvunnet material är bra, men det allra viktigaste ur hållbarhetssynpunkt att plagget blir använt många gånger. En fleecetröja av hög kvalitet håller länge och är så mångsidig att den används till mycket. Ett bra exempel på det är Houdinis Power Houdi som är näst intill outslitlig och så skön att man gärna har den varje dag. En högkvalitativ fleecetröja släpper inte heller ut lika mycket mikroplaster som en i sämre kvalitet, men fleecetröjor ska alltid tvättas i en tvättpåse som filtrerar ut mikroplaster som till exempel tvättpåsar från Guppyfriend gör.

    Läs mer
    Filter
    117 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress