Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Utrustning

    Är du redo för ditt nästa äventyr? På den här sidan har vi laddat upp alla nyheter inom smart utrustning som kommer att vara goda kompanjoner på ditt outdooräventyr! Här hittar du det senaste på sovsäcksfronten, kikare, hammocks, liggunderlag, termosar och mycket, mycket mer. Vi skannar hela tiden av outdoormarknaden för att hitta hållbar, smart och funktionell utrustning. Resultatet har vi samlat ihop på den här sidan.

    Senaste utrustningen från Marmot, Fjällräven & Hilleberg m.fl.
    Botanisera bland den senaste utrustningen från Marmot, Bushnell, Fjällräven, Hilleberg, Primus, Haglöfs med flera! Vi har allt du behöver för ett lyckat friluftsäventyr. Vi har allt du behöver för ett lyckat friluftsäventyr. Läs mer om alla spännande nyheter inom utrustning för outdoor här nedan, välkommen!

    Senaste utrustningen från Marmot, Fjällräven & Hilleberg m.fl.
    Botanisera bland den senaste utrustningen från Marmot, Bushnell, Fjällräven, Hilleberg, Primus, Haglöfs med flera! Här är ett axplock av vad du hittar hos oss:

    • Tält
    • Friluftskök
    • Vattentät förvaring
    • Sovsäckar & liggunderlag
    • Riktigt god friluftsmat
    • Prepping & krisberedskap
    • Och mycket, mycket mer!

    Konsten att packa smart
    Olika turer kräver olika typer av utrustning. Det viktigaste vid valet av utrustning är att fundera på hur prylarna lämpar sig för just den planerade turen och andra ändamål. Den grundläggande utrustningen för vandring är en bekväm ryggsäck och sovsäck. Du bör även alltid ha med dig karta och kompass samt ett förstahjälpen-kit ifall olyckan är framme. Andra smarta prylar att packa ombyten i är vattentäta packpåsar, så du alltid har torra kläder även om det regnat hela dagen. Dessa och många andra användbara prylar för vandring och utomhusaktiviteter finns i vår webbutik och i våra fysiska butiker. (Observera att sortimentet kan variera per butik).

    På den här sidan har vi samlat en packlista för vandring >>    Läs mer
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress