/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter


    UTRUSTNING

    Är du redo för ditt nästa äventyr? På den här sidan har vi laddat upp alla nyheter inom smart utrustning som kommer att vara goda kompanjoner på ditt outdooräventyr! Här hittar du det senaste på sovsäcksfronten, kikare, hammocks, liggunderlag, termosar och mycket, mycket mer. Vi skannar hela tiden av outdoormarknaden för att hitta hållbar, smart och funktionell utrustning. Resultatet har vi samlat ihop på den här sidan.

    Senaste utrustningen från Marmot, Fjällräven & Hilleberg m.fl.
    Botanisera bland den senaste utrustningen från Marmot, Bushnell, Fjällräven, Hilleberg, Primus, Haglöfs med flera! Här är ett axplock av vad du hittar hos oss:

    • Tält
    • Friluftskök
    • Vattentät förvaring
    • Sovsäckar & liggunderlag
    • Riktigt god friluftsmat
    • Prepping & krisberedskap
    • Och mycket, mycket mer!

    Konsten att packa smart
    Olika turer kräver olika typer av utrustning. Det viktigaste vid valet av utrustning är att fundera på hur prylarna lämpar sig för just den planerade turen och andra ändamål. Den grundläggande utrustningen för vandring är en bekväm ryggsäck och sovsäck. Du bör även alltid ha med dig karta och kompass samt ett förstahjälpen-kit ifall olyckan är framme. Andra smarta prylar att packa ombyten i är vattentäta packpåsar, så du alltid har torra kläder även om det regnat hela dagen. Dessa och många andra användbara prylar för vandring och utomhusaktiviteter finns i vår webbutik och i våra fysiska butiker. (Observera att sortimentet kan variera per butik).

    Klicka här för att komma till en smart en packlista för vandring.

    Att hyra utrustning
    Är du nyfiken på att ge dig ut och vandra men känner att steget till att köpa tält och ryggsäck är stort? Eller kanske vill du prova ett tält innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst? Klicka här för att komma till vår uthyrning av tält och ryggsäckar.

    Läs mer

    Fjällräven Kånken 


    Vandringsryggsäckar 


    Dagsryggsäckar 


    Löparryggsäckar & Vätskesystem 


    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress