Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    NATURBONUSEN 2023

    Nära 20 miljoner till naturen

    Varje år skänker Naturkompaniet en del av intäkterna från kundklubb 365 till utvalda organisationer inom miljö och naturskydd. Sedan Naturbonusen startade 2012 har nära 20 miljoner kronor skänkts. Förra året, 2022 var summan rekordhög och 4 miljoner kronor delades ut. Även i år har vi valt att stötta biologisk mångfald då vi vet att behovet av insatser för att främja den aldrig varit större. Antalet arter minskar i allt snabbare takt, inte bara i Sverige utan över hela världen. Växter och djur hotas i allt högre utsträckning och känsliga ekosystem förstörs eller sätts ur balans.

    – Den svenska naturen behöver vilda växter och djur, artrikedom och ekosystem som mår bra. Vi vill premiera organisationer och föreningar som värnar om vår alldeles unika natur, säger Jennie Holmström, projektansvarig för Naturbonusen. Det finns många viktiga naturprojekt som pågår över hela landet. Och det är tack vare våra trogna kunder som Naturkompaniet kan skänka de här pengarna och därmed värna om den biologiska mångfalden och vår svenska natur, säger Jennie.

    Ansökan till Naturbonusen 2023 är stängd

    Sista ansökningsdag till Naturbonusen var 13/2 2023. Tack för era ansökningar! 

    Så här ansöker du till Naturbonusen:

    • Projektet som ansöker måste vara ett natur-, miljö- eller friluftsprojekt som verkar för att främja biologisk mångfald.
    • Via ett ansökningsformulär kan organisationen ansöka till Naturbonusen genom att beskriva sitt projekt och vad de önskar att göra för pengarna.
    • Sista ansökningsdag var 13/2 2023.
    • Naturbonusjuryn går igenom ansökningarna och väljer ut de bidrag som går vidare till granskning.
    • Vinnare av Naturbonusen väljs ut av juryn.

    Naturbonusen

    Tidigare vinnare »

    Håll dig uppdaterad om Naturbonusen

    Bli medlem »
    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress