Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Barnkängor

    I vårt sortiment av barnkängor finns kängor för vandring, vardag och vinterlek. Här hittar du vattentäta och greppvänliga vandringskängor, i material som andas och med praktiska funktioner. Vandringskängorna passar givetvis lika bra till stadsvandring som för skogsvandring eller lek på skolgården.

    Barnkängor för olika tillfällen

    Vi har även slitstarka och funktionella vardagskängor för barn, med funktioner som vattentätt membran, dämpande sulor, resår i sidorna, dragskor och bekväm passform. Våra vardagskängor för barn hänger gärna med på diverse utmaningar.

    Bland vinterkängorna för barn hittar du alternativ som inte bara är värmande, utan som också är tillverkade av hållbara material och som har smarta funktioner som underlättar. Så som snabbsnörning, som enkelt kan dras åt även om man har vantar på sig, urtagbara innersulor och breda öppningar som gör de enkla att dra på. Här kan du räkna med vinterkängor som gör jobbet, säsong efter säsong och därför kan ärvas av syskon när de blivit för små för sin nuvarande ägare.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress