Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (51)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Outlet Fjällräven

    Fjällräven är sedan länge starkt förknippat med kvalitet och friluftsliv och ligger bakom riktiga klassiker som Kånken, Kånken Mini, Expedition Down Jacket och Greenland Jacket. Ibland hamnar en Fjällrävenprodukt här i vår Outlet Fjällräven och det finns chans att köpa Fjällrävens kläder och Fjällrävens utrustning för både dam, herr barn och junior till ett billigare pris.

    Allt för friluftsliv & vardag här på Fjällräven Outlet

    Fjällräven är välkända för sina slitstarka, genomtänkta produkter som är resultatet av många års erfarenhet av vandring och friluftsliv. Fjällrävens breda sortiment täcker in allt. Här finns allt för vinter i staden och för den som gillar skogspromenader, men också tekniska jackor för specifika aktiviteter som som jakt och fiske. Här finns både snygga dunjackor för vardagsbruk som håller dig varm på promenaden på väg till bussen en kylig morgon, men också extremt varma dunjackor för expeditioner och vandringar i många minusgrader. När du köper en produkt från Fjällräven kan du vara säker på att varje detalj är väl genomtänkt och beprövad.

    Hög kvalitet till fyndpriser på vår Fjällräven Outlet

    Här i vår Outlet Fjällräven hittar du Fjällrävenprodukter till extra låga priser. Här hittar du ett urval av Fjällrävens jackor, Fjällrävens friluftsbyxor, mössor, t-shirts och Fjällrävens ryggsäckar - produkter av hög kvalitet som håller i många år. Det är inte bara materialen som håller i många år, även den tidlösa designen gör att Fjällräven alltid känns rätt i tiden. En annan sak som gör att Fjällrävens produkter håller i flera generationer är för att de är lätta att laga om de skulle gå sönder. Att det ska gå att byta dragkedjor, hitta reservdelar och laga på ett smidigt sätt är aspekter som Fjällräven lägger stor vikt vid och finns med redan från produktionen. 

    Läs mer
    Filter
    128 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress