Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        Chokladefterrätt på stormkök

        Matkreatör: Lina Eriksson | Fotograf: Martin Stenmark

        4 personer

        1 paket smördeg
        1 burk Nutella eller liknande 2 bananer
        1 msk florsocker
        Hallon

        Gör så här:

        • Ta med smördeg och en liten skärbräda i ryggsäcken.
        • Skär ut små fyrkanter och bred på Nutella och skivad banan. Vik ihop knytena.
        • Sätt på stormköket och lägg i smör och kallpressad rapsolja i en stekpanna. Stek knytena och vänd ett par gånger tills de fått fin färg. De blir klara på några minuter. 
        • Servera som de är eller med hallon och lite florsocker.
        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress