Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        Quinoatacos med cashewdressing

        Matkreatör: Nathalie Spjälle

        4 st tortillabröd
        1,5 dl quinoa
        200 g kidneybönor
        1 paket tacokrydda
        1 dl vatten
        Smör till stekning

        Tillbehör: picklad rödlök, ruccola & avokado

        Cashewdressing: 

        3 dl cashewnötter
        1 klyfta vitlök
        1 msk näringsjäst
        Saften från 0,5 citron
        1 msk söt senap
        1 msk rödvinsvinäger
        1 msk agave sirap
        Örtsalt 


        Gör så här:

        • Cashewdressing (förbered hemma).
        • Lägg cashewnötter i en djup tallrik, koka upp vatten och täck nötterna med det kokande vattnet i ca 20 minuter.
        • Mixa tillsammans med vattnet i en blender.
        • Pressa i vitlök.
        • Tillsätt näringsjäst och pressa i citron.
        • Smaksätt med senap, rödvinsvinäger, örtsalt och agavesirap.
        • Koka quinoan enligt anvisning hemma eller på ditt stormkök.
        • Stek sedan quinoan i smör. Tillsätt kidneybönor.
        • Tillsätt sedan vatten och tacokrydda och låt puttra.
        • Servera i tortillabröd med ruccola, avokado, picklad rödlök och cashewdressing.



        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress