Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        Världens snabbaste spagetti

        Matkreatör: Mathias Dahlgren | Fotograf: Martin Stenmark

        4 personer

        500 g spagetti
        Salt till kokning
        12 msk crème fraiche
        8 msk riven parmesanost
        4 msk olivolja
        1/2 citron, rivet skal
        50 g färsk basilika, skuren
        Salt och nymald svartpeppar

        Gör så här:

        • Koka pastan enligt anvisningarna på paketet i rejält saltat vatten – 1 rågad msk salt per liter vatten.
        • Blanda de kalla ingredienserna i en serveringsskål.
        • Häll av pastan och vänd den i såsen så att allt blandas väl. 
        • Servera omgående. 
        Tips! Blanda gärna såsen hemma i en burk med lock.
        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress