Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (6)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Fritidsskor

    Fritidsskor är funktionella vardagsskor som fungerar i storstan, på skogsvägar och klippor samt är sköna att ha på resan. Här hittar du lätta skor som sitter skönt på foten och avlastar den under dagens alla aktiviteter. Upptäck alla våra fritidsskor för dam, herr, barn och junior nedan.

    Fritidsskor för friluftsliv

    Friluftsliv är inte bara tuffa vandringar utan även korta utflykter i närområdet. En långpromenad med hunden längs en stig i skogen när solen skiner, en rask promenad till jobbet på morgonen eller en lunch med korvgrillning vid en vacker sjö. Då passar ett par luftiga fritidsskor bra, lätta att ta av sig för att känna på vattnet med tårna. Hos oss hittar du fritidsskor för alla sorts fötter, breda och smala, prova dig fram vilka som passar just dig bäst. Kom ihåg att prova med ett par bra strumpor för bäst upplevelse.

    Fritidsskor för vardag & fritid

    Att hitta de där perfekta vardagsskorna som ”passar till allt” kan vara en utmaning. De ska vara lätta att ta på och av, ha skön dämpning utan att vara för klumpiga, ventilera lagom mycket och framför allt vara så sköna att de kan vara på hela dagen utan att du ens tänker på dem. Fritidsskor är promenadskor för hela dagen, snäppet nättare än vandringsskor, stadigare och mer heltäckande än sandaler. Vissa av våra fritidsskor är vattentäta tack vare membran som Gore-Tex, de hittar du till exempel bland Hanwags promenadskor.

    Fritidsskor utan snörning

    I Sverige har vi sällan skor inomhus och det hända att skorna måste på och av många gånger under en dag. För att underlätta finns flera smarta fritidsskor som man lätt sätter i foten i så är det klart, man behöver inte knyta dem. Det finns både slippers-modeller som fungerar lite som tofflor och modeller med elastisk snörning. Trots att de är så lätta att ta på sitter de bra på foten och åker inte av.

    Fritidsskor & hållbarhet

    När vi köper in fritidsskor till vårt sortiment är det förstås viktigt att de lever upp till våra högt ställda krav om komfort, slitstyrka och funktion. Men det är också, precis som för alla våra produkter, viktigt att de håller ur ett hållbarhetsperspektiv. Därför hittar du gott om fritidsskor i återvunna material, ekologisk bomull, naturgummi och andra väl genomtänkta material.

     

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (6)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress