Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Strumpor & ullstrumpor barn

    De flesta barn älskar att leka ute i alla väder, så se till att de är rätt klädda så orkar de längre. Det barn som är blött eller fryser tröttnar snabbt och vill gå in. Se till att klä barnen i material som tål lek och som håller dem varma och torra länge. Här har vi samlat alla våra strumpor för barn i sköna, slitstarka material.

    Strumpor för barn för friluftsliv

    När kroppen blir nedkyld är det händer och fötter som blir kalla först. Det är kroppens sätt att skydda de inre, allra viktigaste, organen och hålla dem varma. Genom att klä ditt barn i varma, sköna strumpor kommer hela barnet att må bättre under lek i snö eller regn. Hos oss hittar du väl utvalda strumpor för barn som sitter bra på foten. Här finns skidstrumpor med dämpande vaddering, raggsockor, ullstrumpor och strumpor med antihalkmönster under.

    Strumpor för barn i ull

    Det är inte en slump att de flesta strumpor för barn som vi har in vårt sortiment är av ull eller merinoull. Ull är ett fantastiskt härligt naturmaterial som både värmer och släpper ut överskottsvärme på ett behagligt sätt. Ull värmer dessutom även om det skulle råka bli blött eller fuktigt, vilket är lätt hänt under vild lek i snö och regn. En annan bra egenskap som ull har är att det är självrenande. Det räcker oftast att hänga ut strumporna över natten så känns de rena igen. Om du skulle vilja tvätta dina ullstrumpor är det viktigt att titta på tvättrådet och följa det, men generellt kan sägas att man alltid ska tvätta ull på låg temperatur och med ulltvättmedel.

    Sköna, varma strumpor för barn

    Barn leker kanske som allra bäst när det är väder som de flesta vuxna upplever som lite besvärligt. När det regnar finns det vattenpölar att hoppa i, geggamoja att samla i hinkar och hala stenar att rutscha nedför. På vintern när det finns snö kan barn vara ute länge i pulkabacken eller vid snökojsbygget. Det intensiva lekandet i väta och kyla ställer höga krav på barnets kläder, inte minst strumporna. De allra flesta strumpor i vårt sortiment för barn är av ull eller merinoull uppblandat med syntet. Det gör att strumporna har alla ullens fina egenskaper men blir mer slitstarka tack vare synteten.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress