Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Outlet - kläder & utrustning »
    Umeå
    Västra Esplanaden 5, 903 26, Umeå
    Umeå

    63.82673, 20.25596
    Färdbeskrivning
    Västra Esplanaden 5
    903 26 Umeå

    Telefon 090 - 77 06 60

    Öppettider:
    Mån: 10:00 - 18:00
    Tis: 10:00 - 18:00
    Ons: 10:00 - 18:00
    Tors: 10:00 - 18:00
    Fre: 10:00 - 18:00
    Lör: 10:00 - 15:00
    Sön: Stängt

    Umeås naturliga vattenhål för alla utelivstörstande umeåbor. 300m2 fyllda med spännande kvalitetsutrustning från de ledande tillverkarna i branschen. Unikt för oss är den välsorterade topptursväggen med utrustning både för gramjägare och pistnära åkning. Butiken, som tidigare hette Utebutiken, har ett stort utbud för dig som söker fina presenter och bra-att-ha-prylar. Hos oss hittar du ett stort utbud av ryggsäckar, skor, kläder, sovsäckar och tält för resan eller vandringen. Vintertid hittar du givetvis även utrustning för när du vill ge dig ut på turskidor eller långfärdsskridskor. Varmt välkommen in!

    VÅRDA & REPARERA

    Vårda det du har! Hos oss kan du få hjälp med att vaxa dina kängor och G1000-kläder. Det går också bra att lämna in skidor och skridskor för montering. Hör av dig till oss så berättar vi mer, välkommen!    BOKA TID MED UTRUSTNINGSRÅDGIVARE

    Genom att boka tid med Naturkompaniets utrustningsrådgivare kan du få personlig rådgivning kring utrustning och friluftsliv.
    Under en personlig konsultation (upp till 2 timmar) får du tips och råd av en av våra experter i butiken på Västra esplanaden 5, Umeå, för ditt nästa äventyr/resa.


    För att boka en tid, var vänlig fyll i och skicka in formuläret nedan. Vår personal kontaktar dig via e-post eller telefon för att stämma av om tid och dina önskemål inom 2-3 dagar. Anmälan är icke-bindande, priset är ovärderligt men utan kostnad för dig.

    Välkommen!


    Uppgifter märkta med * nedan är obligatoriska att fylla i.

    Genom att klicka på knappen “Skicka min anmälan till butiken” godtar jag att Naturkompaniet sparar mina personuppgifter i enlighet med Naturkompaniets dataskyddspolicy » (öppnas i nytt fönster).

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress