Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (25)
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Dunjackor

    En dunjacka är en oslagbar vinterjacka när det kommer till att hålla dig varm en kall vinterdag. Dunets luftiga fiber binder mycket värme till låg vikt och därför är dunjackor lätta och sköna att ha på sig. Dessutom tar en dunjacka väldigt lite plats i packningen och är perfekt att ta med sig som ett extra förstärkningsplagg om det skulle behövas. Dunjackor kommer i många olika modeller från tunna, lättviktsdunjackor till tjocka tekniskt avancerade dunjackor för expeditioner i extrem kyla. Hos oss hittar du ett stort sortiment av dunjackor med olika tjocklekar för både friluftsliv och vardag.

    Dunjackor för friluftsliv & vardag

    Dun andas och håller dig alldeles lagom varm oavsett om du väntar på bussen en kylig novembermorgon, är på en vandring under tidig vår eller åker skidor i pudersnö. Välj en dunjacka, dunväst eller dunkappa och du kommer att vilja ha på dig den jämt. Hos oss hittar du inte bara dunjackor för outdoor som jakt, fiske, vandring, skidåkning och skridskor – utan också dunjackor för stad och vardag. Här finns mjuka modeller som är lätta att packa med, men också vattentäta och vattenavvisande dunjackor som tål tuffare tag. Dunjackor bärs som ytterlager eller värmande mellanlager. En tunn dunjacka passar perfekt att ha under skaljackan och är ett givet plagg för den som upptäckt det smarta i att klä sig i lager-på-lager.

    Vilken dunjacka är varmast?

    För den som behöver en riktigt varm jacka är Fjällräven Expedition Down Jacket en mycket omtyckt klassiker som trots sin tjocklek används året runt, vi är många som inte gillar att frysa. Numera är Fjällräven Expedition en hel serie som hela tiden utökas med fler värmande modeller, både i dun och högkvalitativ polyester. Här finns långa dunparkas, tunna dunjackor, varma dunshorts, sköna dunkjolar, mössor med öronlappar och mycket mer – allt för att du ska hålla värmen i vinter!

    Ta hand om din dunjacka

    Vi väljer noga ut dunjackorna i vårt sortiment och du kan vara säker på att de du hittar här har bra kvalitet, men för att din dunjacka ska hålla riktigt länge är det bra om du tar hand om den på rätt sätt. Många undrar hur man gör för att tvätta dunjacka, kan man centrifugera och torktumla den? Hur blir dunjackan efter tvätt? Hur undviker jag att den blir förstörd efter tvätt? Kan jag laga dunjacka på ett bra sätt? Det går alldeles utmärkt att tvätta och laga din dunjacka, se alla tips vi länkar till här i texten.

    Bland dunjackorna i vårt sortiment:

    • Långa dunparkas och extra långa dunjackor
    • Korta dunjackor
    • Tunna lättvikts
    • Återvunnet, spårbart och etiskt producerat dun
    • Massor av färger som blå, svart, brun, beige, gul, grön
    • Märken som Fjällräven och Arc'teryx
    • Dunjackor för dam, dunjackor för herr och dunjackor för barn
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (25)
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress