Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    10% på ett köp för medlemmar* - Logga in/bli medlem »
    Filter
    Ett grönare val
    • (9)
    Hållbarhetsmärkningar
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till
    Outlet

    Anoraker herr

    Det finns många anledningar att välja en anorak, alltså en jacka där dragkedjan fram inte går ända ner. En av anledningarna är den ofta lösa och rymliga passformen som gör det lätt att röra sig i pisten, i skogen eller på golfbanan. Hos oss hittar du anoraker som passar som skidjacka herr för skidåkning eller snowboard och vattentäta lätta anoraker för golf eller vandring som lätt går att packa ner i golfbagen eller i ett sidofack på ryggsäcken. Välj bland kända märken som Fjällräven, Norröna och Haglöfs.

    Anoraker för herr för jakt & friluftsliv på vintern

    Om du söker en fodrad höst- eller vinterjacka herr som håller dig varm och torr även när det är stormig höst eller kall vinter finns det flera riktigt bra och genomtänkta modeller bland Fjällrävens jackor. Fjällrävens anoraker för jakt och friluftsliv under den kyligare delen på året är sydda i kraftigt G-1000 tyg. Det är ett mjukt, men slitstarkt, tyg som är gjort av en väl avvägd blandning mellan bomull och polyester. Det smarta med G-1000 är att det går att vaxa för att få önskad vind- och vatten avvisande effekt. Fjällrävens anoraker är inte bara gjorda av ett slitstarkt material, de har också en mängd smarta funktioner som till exempel värmande huva (stormhuva) med skärm, ventilationsdragkedjor, känguruficka, rymliga handfickor, dragsko i nederkant, förlängt ryggslut och mycket mer. För dig som letar efter den ultimata jaktjackan finns förstås anoraker i mönster och färger som passar bra för jakt.

    Anoraker för herr för vandring & outdoor

    En tunn anorak i ett vind- och vattentätt material är ett perfekt skalplagg att packa ner i ryggsäcken när du ska på en vandring. Lägg den gärna i ett ytterfack så att den är lätt att ta fram om det skulle börja regna. I vårt sortiment hittar du skaljackor herr av anorakmodell, men också softshelljackor som är otroligt mjuka och följsamma.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (9)
    Hållbarhetsmärkningar
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress