Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (108)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Fjällräven Jackor

    Fjällräven erbjuder ett brett sortiment av jackor för alla tillfällen. Med sin gedigna erfarenhet kring friluftsliv vet Fjällräven vad som verkligen fungerar, här är hög kvalitet och funktion alltid i fokus. Hos oss hittar du Fjällrävens dunjackor i Fjällräven Expedition-serien, omtyckta Eco-shell skaljackor, Fjällrävens friluftsjackor och mycket mer. Vi på Naturkompaniet är stolta återförsäljare av Fjällräven – hos oss hittar du det allra mesta för både dam, herr och barn.

    Fjällrävens jackor i G-1000

    Många av Fjällrävens friluftsjackor är tillverkade i det tekniska materialet G-1000. G-1000 är en slags blandning av återvunnen polyester och bomull som är mycket slitstarkt samtidigt som det är lätt och smidigt att röra sig i. Materialet klarar att stå emot vind och lättare skurar samtidigt som det ventilerar bra. Du kan själv välja hur vattenresistent du vill att din jacka ska vara eftersom det lätt går att vaxa kläder i G-1000 i önskad mängd. Kanske känner du till Fjällrävens klassiska Greenland jacket? Den är gjord i G-100 eco, en extra miljövänlig variant av G-1000. Den finns både som fodrad och ofodrad variant.

    Fjällrävens vinterjackor

    Fjällräven är välkända för sina tjocka, mjuka, lätta dunjackor som håller dig varm även under den kallaste vintern. De varmaste modellerna av Fjällrävens dunjackor har varit med på flera polarexpeditioner och många vintervandringar. För den som vill ha en riktigt varm dunjacka är det allra bästa att välja en lång kappa eller parkas som går ner en bit på benen. Särskilt kvinnor fryser lätt över stuss och lår, vilket är lätt avhjälpt med en lång dunjacka.

    Fjällrävens tunna jackor

    Att Fjällräven ligger i framkant på många sätt är nog de flesta överens om. Att utveckla en flourkarbonfri impregnering som verkligen fungerar har varit en självklarhet som ett led i ett hållbart utbud och som ett av resultaten har skaljackan Keb Eco-shell kommit till. Det sköna Eco-shellmembranet skyddar mot regn samtidigt som det andas på ett bra sätt och de smarta ventilationsdragkedjorna gör att du kan variera din jacka lätt under dagen. Gemensamt för alla Fjällrävens skal- och regnjackor är att de är väl genomtänkta för att hålla under lång tid och uppmuntra till att vara utomhus även när det regnar.

    Hur är fjällrävens jackor i storlek?

    Fjällrävens breda sortiment av jackor gör det omöjligt att svara generellt på hur stora Fjällrävens jackor är i storlekarna. På varje produktsida finns en länk till en storlekstabell som gör det möjligt att mäta för att se vilken storlek som passar just dig, alternativt se om jackan finns i önskad storlek i en butik nära dig så att den går att prova på plats. På produktsidan kan du också se vilka färger jackan finns i. Fjällrävens jackor finns ofta i klassiska färger som blå, brun, beige, svart och grön.

    Fjällräven i fleece & flanell

    Letar du efter en fleecejacka eller en tjockare flanellskjorta? Många av Fjällrävens fleecetröjor och Fjällrävens långärmade skjortor i flanell går alldeles utmärkt att använda som en tunn jacka under vår, sommar och höst.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (108)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress