Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (36)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Skjortor herr

    Skjortan är ett basplagg som kan användas till allt, året om. Hos oss hittar du ett brett sortiment av skjortor för herr i många olika modeller, material och mönster. Välj bland svala kortärmade skjortor herr för sommar, snygga långärmade skjortor herr och sköna flanellskjortor herr för både vardag och friluftsliv.

    Skjortor för herr för vandring & friluftsliv

    Även om det är viktigt att en skjorta är snygg och har en färg som man gillar så står funktionen alltid i centrum när vi väljer ut herrskjortor till vårt sortiment. Vi är många som har upptäckt att skjortan inte bara är ett plagg som passar på kontoret eller till fest, utan också är ett riktigt skönt plagg att vara utomhus i. För dig som letar efter den perfekta outdoorskjortan kan flanellskjortan vara det perfekta plagget. En flanellskjorta är tålig och håller dig lagom varm, dessutom är den mjuk och skön mot huden. Bär den med ett linne eller en t-shirt under och komplettera med en väst eller jacka utanpå vid behov. Flanellskjortan är inte bara uppskattad bland fiskare, jägare och vandrare utan också bland de som gillar att kunna åka direkt ut i skogen från kontoret. Det finns också tunnare skjortor som passar bra för vandring. Bland våra vandringsskjortor hittar du bland annat skjortor i välventilerade och stretchiga material, ibland med smarta funktioner som fickor med dragkedja. Att de är stretchiga ger dig extra god rörelseförmåga.

    Skjortor för herr för arbete & vardag

    Visst är det lätt hänt att favoritskjortan tas fram flera dagar i veckan när du snabbt ska iväg till jobbet på morgonen? Hos oss hittar du många fina vardagsskjortor att välja mellan som passar både till jeans och kostym, så att du får fler favoriter att välja mellan. Välj bland märken som Fjällräven skjortor, Arcteryx, Carhartt, Barbour skjortor, Patagonia och Royal Robbins som alla håller hög kvalitet så att du kan ha glädje av dina skjortor länge. En skjorta av hög kvalitet är dessutom en perfekt present till någon du tycker om.

    Skjortor för herr för fest

    Letar du efter en skjorta till en fest? Kanske är du bjuden på ett bröllop, en sommarfest eller en släktmiddag? Här hittar du fina, sköna skjortor i massor av mönster och färger som passar perfekt för fest. Lys upp sommarfesten med en färgglad hawaiiskjorta, eller välj en diskretare linneskjorta.  

    Skjortor för herr hos Naturkompaniet

    Vi strävar ständigt efter att erbjuda det allra bästa inom skjortor för herr både inom outdoor och vardag. Bland våra skjortor för herr hittar du bland annat:

    • Massor av enfärgade skjortor för herr. Välj bland grön, mörkgrön, beige, grå, brun, gul, blå, röd, svart, vit, rosa och många fler fina färger.
    • Mönstrade skjortor. En mönstrad skjorta passar bra på fest, eller om du vill vara vardagsfin på kontoret. Hos oss hittar du rutigt, randigt, blommigt och prickigt.
    • Sköna material. Materialet är a och o när du väljer skjorta. En klassisk bomullsskjorta är mjuk, skön, tålig och har ett brett användningsområde. Välj gärna ekologisk bomull. En skjorta i manchester är ett basplagg på hösten. En skjorta i linne eller hampa är sval, ett perfekt val på sommaren. En skjorta i ull eller ullblandning ger behaglig värme och släpper ut överskottsvärme på ett effektivt sätt.
    • Avslappnad passform och figurnära passform.
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (36)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress