Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Fjällräven Skjortor

    Fjällräven är kända både för sin höga kvalitet och sin gedigna erfarenhet kring friluftsliv. Fjällrävens skjortor är väl genomtänkta med detaljer som förfinats genom årtionden. Kombinationen av lång erfarenhet och ny teknik ger riktigt slitstarka, sköna och funktionella plagg som passar både friluftsliv och vardag. Här hittar du ett brett utbud av både Fjällrävens kortärmade skjortor och Fjällrävens långärmade skjortor för både dam och herr.

    Fjällräven skjortor av flanell för friluftsliv

    En flanellskjorta är ett skönt och mångsidigt plagg som passar bra för fiske, jakt och alla typer av friluftsliv under hela året. Flanellskjortan är slitstark, mjuk och går att variera på flera sätt. Bär den som ett ytterplagg, som en skjortjacka, eller som ett mellanlager under en väst. Flera av Fjällrävens flanellskjortor är riktiga klassiker som återkommer år efter år, vissa av skjortorna har förstärkningar på axlar och armbågar för extra slitstyrka. Här är några av Fjällrävens mest populära flanellskjortor:

    • En av Fjällrävens mest populära flanellskjortor är Singi i mjuk ekologisk bomull som har en rymlig passform och tidlös design.
    • Flanellskjortan Övik har en given plats i vårt sortiment, även den i en rymlig passform som gör den härligt luftig och ger plats för lager under.
    • Övik är en flanellskjorta som har en generös längd, vilket gör att den inte lämnar en glipa bak även om du sätter dig på huk.
    • Skogshuggarskjortan Canada Shirt är också väl värd att nämna, ett varmare alternativ med inslag av ull. Ull är ett fantastiskt naturmaterial som värmer gott när det behövs men ändå har god andningsförmåga och släpper ut överskottsvärme på ett bra sätt. Canada Shirt innehåller en stor andel ull, vilket gör den skön under höst och tidig vår.
    • Sörmland Lite är en flanellskjorta som är utformad med jakt i åtanke. Den har extra kilar under ärmarna för ökad rörelsefrihet för dina armar och en viss andel ull som värmer skönt när du sitter på pass i skogen.

    Fjällrävens skjortor för resa, arbete & vardag

    Förutom Fjällrävens flanellskjortor finns förstås ett brett sortiment av andra skjortor att tillgå. Här finns sköna bomullsskjortor i massor av fina, klassiska mönster och färger – perfekta för kontor och vardag. Fjällräven har också varma ullskjortor. För den som ska resa till ett varmt klimat passar en skjorta i ett svalt material. Hampa är ett exempel på material som används till skjortor gjorda för vandring på sommaren eller i ett land med varmare klimat.

    Tips! Ibland hamnar vissa av Fjällrävens skjortor i vår Fjällräven Outlet och då kan du köpa riktigt hög kvalitet till ett billigare pris.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress