Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Green Comfort

    Danska Green Comfort grundades 1994 av Jesper Stærmose och har sedan starten fokuserat på det fantastiska naturmaterialet ull. Green Comfort har genom åren utvecklat sitt sortiment både vad gäller komfort, funktion och design. Ett led i detta är ”energisulan” som numera återfinns hos merparten av Green Comforts produkter.

    Green Comfort & den unika energisulan

    Green Comforts skor och tofflor utmärker sig genom en stilren design och otrolig komfort. De är också kända för den unika energisulan. Den patenterade sulan av speciellt dämpande skum är tillverkarens signum och ger produkterna ett unikt utseende. All utveckling och design genomför det lilla företaget självt. Dessutom sker största delen av produktionen av Green Comfort-skor i Europa, medan de mysiga och värmande tofflorna av ull tillverkas för hand i en egen fabrik i Nepal.

    Green Comfort & produktion

    Green Comforts huvudkontor ligger i Randers, Danmark. Produkterna tillverkas i Portugal, Kina och Nepal. Green Comfort har nästan daglig kontakt med sina agenter som sköter produktion, materialinköp och kvalitetskontroll. Dessutom sker resor till produktionsländerna för att besöka fabrikerna på plats. Företaget deltar i ett EU-sponsrat projekt som heter GCO. Dessutom tar Green Comfort allt fler steg för att minimera och begränsa det egna koldioxidavtrycket.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress