Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    THE JAMES BRAND

    The James Brand grundades i Portland, Oregon, år 2012 av en grupp designers och äventyrare som letade efter något bättre än det som fanns på marknaden då. Och om man inte hittar det man letar efter så kanske man måste skapa det själv? The James Brand började tillverka knivar gjorda av premiummaterial i med minimalistisk design och tydlig fokus på detaljerna. Resultatet blev knivar och verktyg som bättre återspeglar våra värderingar och moderna liv. The James Brand designar helt enkelt riktigt bra verktyg för din vardag.

    Tillverkning & kontroll

    The James Brand har sitt huvudsäte i Portland, Oregon, USA. De tillverkar sina produkter i Kina och USA och försöker genom regelbundna personliga kontroller hos produktavdelningen hålla arbetsvillkoren på de beställda fabrikerna på högsta nivå. Dessutom samarbetar THE JAMES BRAND med fabriker som betjänar många stora varumärken inom knivbranschen och som därför regelbundet kontrolleras.

    The James Brand & hållbarhet

    The James Brand arbetar i nära samarbete med alla partner och försöker tillsammans med dig hitta en väg till ett så litet ekologiskt fotavtryck som möjligt. De uppmanar alla sina partner att minska mängden icke återvinningsbara material och att använda så mycket återvunnet material som möjligt. Dessutom ser The James Brand till att alla fabriker inte bryter mot eller har brutit mot antidumpningslagstiftningen om användning av aluminium. De träförpackningar som används är gjorda av hållbart skördat trä.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress