Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (1)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Handskar herr

    Håll händerna varma och torra med ett par sköna, snygga handskar. Hos oss hittar du fina och smidiga skinnhandskar för arbete och vardag, men även ett brett sortiment av handskar för friluftsliv och aktiviteter utomhus från bland annat Hestra och The North Face. Välj mellan varma skidhandskar för alpin skidåkning, vattentäta skalhandskar, ventilerande cykelhandskar, vindtäta löparhandskar för trailrunning och snabba vandringar, fiskehandskar med bra grepp och mycket mer i många olika storlekar.

    Handskar för herr för friluftsliv

    För att du ska kunna njuta av din upplevelse utomhus är det viktigt att vara rätt klädd om händerna. Med ett par arbetshandskar får du bra grepp och skyddar dina händer om du arbetar i skogen, gör upp eld eller är på jakt. Du slipper stickor, håller händerna varma och skyddar dem mot väder och vind. Arbetshandskar finns i olika varianter. Ett exempel på en populär handske är Hestras handske Work Glove som är gjord av mjukt läder. Det är en smidig och slitstark handske som följer dina rörelser.

    Varma handskar för herr

    När det är riktigt kallt, eller när händerna utsätts för isande fartvind i skidbacken är det omöjligt att vara utan ett par riktigt varma skidhandskar. Bland de absolut varmaste handskarna i vårt sortiment finns Hestra Heli Ski – en serie riktigt varma skidhandskar. Den finns som vante, handske eller som det smarta mellantinget 3-fingerhandske. Om du har ett par skidhandskar och ändå fryser är det smart att använda en liner, alltså en tunn handske av till exempel merinoull som ger extra värme. En linerhandske har också fördelen att du kan ha på dig den om du behöver göra något som kräver lite finmotorik och behöver då inte vara helt barhänt. Hos oss hittar du liners herr av bland annat merinoull. Hör du till dem som alltid fryser om händerna och har svårt att få upp värmen så kan en handske med värmeslingor vara en räddare i skidbacken en kall vinter.

    Handskar för herr hos Naturkompaniet

    Vi arbetar ständigt på att kunna erbjuda ett brett, men väl genomtänkt, sortiment av handskar för herr. Här ska finnas en handske för varje intresse och alla ska kunna hitta just sin favorit här. Gemensamt för alla handskar vi säljer är att de är av hög kvalitet och håller i många år. För att de ska behålla sina fina egenskaper är det bra att vårda handskarna, det gäller speciellt handskar av skinn, mocka eller läder. Här hos oss hittar du bland annat:

    • Snygga, smidiga vardagshandskar för arbete och vardag i klassiska färger som svart och brun. Den tidlösa, klassiska designen passar både till kostymen och vinterjackan.
    • Tåliga arbetshandskar med bra grepp och hög slitstyrka som skyddar dina händer vid arbete i skogen eller när du till exempel hugger ved.
    • Fodrade handskar för vinter som håller dina händer varma. Fodret kan vara av till exempel merinoull eller fleece.
    • Vattentäta handskar, perfekta under höst och vår när vädret växlar
    • Cykelhandskar med touchfunktion och god ventilation
    • Fiskevantar & handskar
    Läs mer
    Filter
    78 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress