Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (105)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Reseutrustning

    Det är något speciellt med att vara på en plats man aldrig varit förut. Alla nya dofter och ljud, kanske ett språk du inte förstår. Den pirriga känslan av att inte veta vad som väntar. När man reser är det ofta det oväntade som man minns mest. Kanske är det en liten undangömd stenstrand, ett kafé med det godaste kaffet du druckit eller kanske det oväntade mötet med en ny vän för livet?

    Förbered dig & packa rätt inför resan

    Ofta är förberedelserna inför nästa resa en stor del av själva resan. Att hitta sköna och lättpackade kläder i luftiga material som ändå sitter snyggt kan vara en utmaning, men vi har ansträngt oss lite extra för att ha ett så stort utbud som möjligt så att alla ska kunna hitta en favorit.

    Viktiga förberedelser

    Innan du ger dig av är det bra att läsa på lite om resmålet och försöka tänka dig in i vilka olika situationer och vilket väder som kan uppstå och välja kläder och utrustning efter det. Vi har smarta och smidiga bälten och plånböcker att förvara exempelvis pass, pengar, kort och värdesaker på ett säkert sätt och undvika tråkigheter på resan. Om du ska på ett vandringsäventyr glöm inte solskydd och skavsårsplåster!

    Packning

    Många gör misstaget att packa för mycket så att man får bära omkring på en alldeles för tung väska med kläder och saker man inte kommer att använda. Men hemligheten är att packa lätt och lite, och istället välja kläder och skor som passar till flera olika aktiviteter.

    Här hittar du allt som kan behövas till din nästa resa, välkommen att inspireras!

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (105)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress