Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (6)
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Regnkläder herr

    Inte bara är våra regnkläder för herr vattentäta, de finns också i en mängd olika modeller för att matcha diverse behov och aktiviteter. Här finns regnponchos perfekta för pendlingen till jobbet, regnjackor i längre modeller för exempelvis hundpromenaden, liksom kortare som kan kombineras med regnbyxor.

    Regnkläder för herr från bland annat Fjällräven

    Välj regnkläder för herr från märken som Fjällräven, Tretorn och Vaude och du får hållbara plagg som står pall mot regnets framfart, tillverkade för ett aktivt friluftsliv. Självklart har vi valt ut regnkläder som i största möjliga mån är tillverkade av hållbara material, såsom återvunnen polyester.

    Välj rätt regnkläder för herr

    Det finns många typer av vattenavvisande och vattentäta plag och det kan vara svårt att veta vilket som passar just dig och dina aktiviteter bäst. Här har vi samlat några tips som kan göra det lättare att välja rätt:

    • Regnklädernas andningsförmåga

     Hur fysisk är din planerade aktivitet? För den som cykelpendlar till jobbet, till exempel, är det bra med ett plagg som andas ordentligt. Att cykla är en ganska fysiskt ansträngande aktivitet och det är lätt att bli svettig. Då är det viktigt att ditt regnplagg andas så att du inte blir blöt från insidan. Om du letar efter ett plagg till kortare promenader runt kvarterer med hunden, ja då kanske det är bättre med något i vattentät PU-väv. Det andas inte så bra, men släpper garanterat inte in regn trots de gånger då din hund absolut vill gå ut och regnet fullkomligt öser ner från himlen.

    • Regnklädernas smidighet

     För längre vandringar är regnkläder som baseras på ett membran ett bra alternativ. Ett vattentätt membran består av små porer som fästs mellan fodret och yttertyget. Det gör att plagget skyddar mot vatten från himlen samtidigt som fukten från din kropp släpps igenom. Regnkläder som har ett membran är ofta mjuka, vilket ger bra rörlighet. Dessutom är de mjuka och lätta att packa ner i väskan.

    • Regnklädernas funktioner

     De regnkläder du hittar hos oss har många smarta funktioner, men vilka är viktiga för dig? Behöver huvan vara hjälmkompatibel? Behövs en huva överhuvudtaget, eller kommer den bara vara i vägen? Hur mycket ventilationsmöjligheter kommer du vilja ha? Finns de fickor du önskar? Kommer du att cykla och behöva en regnjacka som är lite längre bak för att täcka ryggslutet ordentligt? Har plaggets vikt betydelse?

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (6)
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress