Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (573)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Vattenpelare golv / mm
    till
    ok
    Maxlängd på användare / cm
    till
    ok
    Komforttemperatur
    till
    ok
    Temperaturgräns
    till
    ok
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Fjällräven

    För den som söker friluftsprodukter av riktigt hög kvalitet som håller i många år har Fjällräven ofta varit det självklara valet. Fjällrävens produkter är utvecklade ur en äkta passion för livet utomhus och med stort fokus på miljö- och klimatpåverkan på alla nivåer i företaget. Ett exempel på det är den limiterade kollektionen Samlaren som släpptes i mars 2021 och är tillverkad av överblivna material från deras väverier och fabriker.

    Fjällrävens klassiker

    Historien om Fjällräven började redan 1950 då Åke Nordin började att utveckla en ryggsäcksram, vilket blev startskottet till Fjällräven som han grundade i Örnsköldsvik tio år senare. Sedan dess har Fjällräven fortsatt att utveckla funktionella produkter för outdoor som uppskattats av generationer inom friluftsvärlden. Många av Fjällrävens produkter, som till exempel Fjällräven Kånken, Fjällräven Expedition-serien och Grönlandsjackan, är numera riktiga klassiker.

    Fjällrävens friluftskläder

    Fjällrävens friluftskläder kännetecknas av lång livslång och tidlös design. Det är med andra ord en god investering för dig som älskar outdoor. Kläderna är mycket slitstarka men trots det kan flera plagg göras ännu mer tåliga med Fjällrävens grönlandsvax! Fjällrävens friluftskläder har burits och uppskattats i generationer men ändå satsar man hela tiden på att utveckla och förfina för att öka komforten och kvalitén ännu mer.

    Fjällrävens friluftsutrustning

    Fjällräven tillverkar allt från tält, vindskydd och varma sovsäckar till ryggsäckar och jaktutrustning. Utrustningen har gjort livet ute i det fria mycket skönare och bekvämare. Upplevelsen blir förhöjd med skräddarsydda tält för alla olika typer av friluftsäventyr eller expeditioner, sovsäckar som håller dig varm och skön frostiga morgnar och ryggsäckar som gör det lite lättare att bära packningen.

    Fjällrävens ansvar

    Att djur far illa för att vi människor ska tillgodose våra intressen är aldrig försvarbart. Fjällräven har aldrig accepterat att djur behandlas illa i tillverkningen av produkterna. När djur på något sätt ingår i produktionen, ska de födas upp och behandlas på ett etiskt försvarbart sätt och att de får aldrig skadas eller utsättas för smärta på grund av ovarsam hantering. Fjällrävens mål är att göra produkter som håller länge, är slitstarka, rena och funktionella. Den här typen av beständighet kräver ett medvetet synsätt genom hela produktlivscykeln. Resan mot en mer hållbar framtid börjar med de allra första idéerna i designfasen och slutar inte förrän produkten är helt utsliten, och förhoppningsvis återvunnen, efter åratal av äventyr.

    Fjällrävens dunlöfte

    Fjällräven har tillverkat dunprodukter i över 40 år och är kända över hela världen för att enbart använda dun av högsta kvalitet. När du köper en dunprodukt från Fjällräven kan du också vara helt säker på att dunet tagits fram med största omsorg om fåglarnas välbefinnande. 2009 började de med att utveckla strikta rutiner och riktlinjer för dunhanteringen och har idag en av friluftsbranschens mest genomlysta produktionskedjor med total spårbarhet av dunet – hela vägen från kyckling till färdig dunprodukt. Dunet i Fjällrävens produkter är en biprodukt av livsmedelsproduktion. Fåglarnas välbefinnande är den viktigaste ingrediensen i dunlöftet – den andra är att du som konsument kan känna dig trygg i att produkterna bara innehåller högkvalitativt dun. För att Fjällrävens dun inte ska blandas ihop med dun från andra källor hanteras det i förseglade säckar, som kontrolleras i återkommande tester vid olika moment i produktionskedjan.

    Naturkompaniet & Fjällräven

    Vi på Naturkompaniet är glada och stolta över vårt breda sortiment av Fjällrävens kläder, tält, sovsäckar, ryggsäckar och övriga outdoorprodukter. Hos oss kan du hitta inspiration och vi hjälper dig gärna att hitta den utrustning som passar just dig och ditt nästa äventyr.

    Besöker du oss från Norge och vill handla? Besök vår norska Fjällräven sida.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (573)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Vattenpelare golv / mm
    till
    ok
    Maxlängd på användare / cm
    till
    ok
    Komforttemperatur
    till
    ok
    Temperaturgräns
    till
    ok
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress