Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Tretorn

    Tretorns gummistövlar och regnkläder är ett resultat av den skandinaviska naturen och vädret. Skogens ojämna och utmanande terräng samt det omväxlande nordiska klimatet är en välbekant miljö för tusentals medvetna svenska jägare, vandrare och friluftsälskare som hittat vänskap och inre frid i den här terrängen.

    Regnkläder från Tretorn i världsklass

    Även på Tretorn älskar man det nordiska klimatet och miljön, och enda sedan 1891 har man med sitt hantverk bidragit med skor, stövlar och regnkläder som presterar i världsklass.

    Outdoorstövlar för långa skogspromenader

    Tretorns outdoorstövlar har blivit en del av det svenska kulturarvet inom aktivt friluftsliv. Oavsett säsong på året har de gröna stövlarna, år efter år, i decennier plockats fram för att få följa med ut på långa vandringar i den tysta, stilla och fridfulla skogen. Hemligheten i den sköna komforten ligger i att man alltid haft ett nära samarbete med användarna d.v.s jägare, riktiga friluftsentusiaster och helt vanliga vandrare som alla älskar långa skogspromenader.

    Varför regnkläder från Tretorn?

    Tretorns vattentäta regnjackor och regnkläder kompromissar aldrig med vare sig funktion eller design. Regnjackorna klarar de allra tuffaste busvädren samtidigt som de har en bra passform och ser snygga ut. Regnjackorna har bl.a. svetsade vattentäta sömmar, är utrustade med fickor och innerfickor, huva, skönt värmande innerfoder och mycket mer. Dessutom arbetar man på Tretorn aktivt med sitt miljökoncept för att regnkläderna ska ha så liten påverkan på miljön som möjligt.

    Regnkläder från Tretorn

    • Är vattentäta och står emot tuffa busväder
    • Har skön passform
    • Är snygga
    • Är miljövänliga

    Kom och upptäck vårt sortiment av stövlar och regnkläder från Tretorn här på Naturkompaniet, välkommen!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress