Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Sandaler

    Sandaler hör verkligen sommaren till och visst är det skönt att känna luften mot foten. Bland våra sandaler och flip flops hittar du slitstarka och snygga modeller för både friluftsliv, strand och vardag från bland annat Teva, Keen och Kavat sandaler för både dam, herr och barn som håller i många säsonger. En sandal ska vara mjuk och skön att bära, men ändå ge en viss stabilitet.

    Fotriktiga sandaler för friluftsliv

    Att gå i skogen eller på stranden i ett par sandaler ger en härlig frihetskänsla. För den som ska ut på en vandring under sommaren i Sverige eller i ett land med varmt klimat är den vattentåliga vandringssandalen ett bra alternativ. Med sin grova sula får du bra fäste och dämpningen gör varje steg skonsamt för knän och rygg. Välj gärna en sandal med stängd tå om du ska gå i tuff terräng, i en sandal med öppen tå kan du skada tårna på vassa stenar och låga buskar. Hos oss hittar du många sköna, fotriktiga, ergonomiska, bekväma och fina sandaler som är bra för fötterna och passar perfekt för äventyr utomhus.

    Sandaler för breda fötter

    Fötter kan se ut på många olika sätt och det kan vara svårt att till exempel hitta rymliga sandaler för breda fötter. På Naturkompaniet har vi många modeller av sandaler med bred läst så att alla ska kunna hitta just sin favoritsandal.

    Sandaler som arbetsskor

    I många yrken bär man sandaler inomhus och för den som söker sandaler till jobbet har vi gott om alternativ. Birkenstock är ett av de märken som har tagit fasta på sandaler att jobba i och erbjuder ett brett sortiment av inneskor med skön dämpande korksula, perfekt för den som till exempel arbetar på ett sjukhus eller kontor. Remmarna i skinn eller läder eller går lätt att justera så att sandalen sitter bra på foten och den populära slip-in modellen är lätt att ta av och på när det är bråttom. Kallt på golvet? Se även våra tofflor.

    Sandaler till äldre

    Den som är äldre, kanske har artros eller av annan anledning har lite svårare att röra sig är en sandal med kardborre bra. De går snabbt och lätt att sätta på sig, och stannar kvar på foten tack vare de stadiga remmarna.

     

    Läs mer
    Filter
    36 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress