Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Teva

    År 1984 lanserades den första Tevasandalen och den nya typen av sportsandal blev en revolution. Den unga amerikanen bakom sandalen arbetade som forsguide vid Grand Canyon och drömde om att skapa en sandal som var både extremt skön och ändå anpassad för friluftsliv, lek och högpulsaktiviteter – och han lyckades. Tevas sandaler skyddar din fot och är ergonomiska, men tål samtidigt tuffa tag. Numera kommer tevasandalerna i en mängd olika utföranden och älskas av både friluftsentusiaster och de som gillar att fixa i trädgården. Tack vare den höga komforten och slittåliga sulan passar Teva även bra för många yrken där man går och står mycket.

    Sandaler från Teva med hög komfort

    Sandalerna från Teva är mycket bekväma och det går att reglera och anpassa remmarna så att de sitter perfekt på foten. Sulorna är noggrant utformade för bästa komfort och stötdämpning. Den snygga och stilrena designen gör att du kan använda sandalerna varje dag, både till vardags och på resan. Sandalerna är vattentåliga och tillverkade i material som håller mycket hög kvalitet.

    Tevas sandaler för vattensport och vattenmiljö

    Från början var Tevas sandaler tänkta för vattenmiljö. De var en kombination av flip-flops och vanliga remsandaler. Även om många nyare modeller inte är tänkta att användas i vatten finns fortfarande vattenmiljön i bakhuvudet på Tevas innovatörer. En tevasandal ska vara så tålig att lite vatten aldrig blir ett problem, de ska gå att använda ändå. Teva själva beskriver sin relation till vatten som att det är en källa till mycket roligt, men kan också vara ett hinder eller en utmaning ibland och behöver därför vara en del i tankeprocessen när en ny tevasandal blir till.

    Tevasandaler hos Naturkompaniet

    Teva har länge haft en självklar plats i vårt sortiment för både dam och herr. Här finns modeller som passar för vandring, promenader, paddling, vattenaktiviteter, fix i trädgården och en mängd andra aktiviteter.

    Skaffa dig ett par sköna sandaler eller skor från Teva här hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress