/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter    TEVA

    Vattentåliga skor & sandaler

    En amerikansk forsguide vid Grand Canyon lanserade Tevasandalen av två anledningar: för att leka i och bli skyddad i. Med lärdomarna från att vistas mycket i vatten togs de klassiska Teva-sandalerna fram och sedan har utvecklingen av skor bara gått vidare, bokstavligt talat.

    Om skor från Teva

    Teva kan konsten att ta fram en klassisk outdoorsko av hög kvalitet och komfort men med design som ser ut som en snygg sneaker som passar lika bra i city som i skogen. Skorna är vattentåliga, har bra grepp, tjock yttersula som ger bra stötdämpning samt god komfort. Dessutom är skorna lätta vilket gör att du orkar gå längre. Outdoorskorna är perfekta för långa promenader och vandringar i naturen såväl som för betongen i city.

    Om sandaler från Teva

    Sandalerna från Teva är mycket bekväma och det går att reglera och anpassa remmarna så att de sitter perfekt på foten. Sulorna är noggrant utformade för bästa komfort och stötdämpning. Den snygga och stilrena designen gör att du kan använda sandalerna varje dag, både till vardags och på resan. Sandalerna är vattentåliga och tillverkade i material som håller mycket hög kvalitet. Skaffa dig ett par sköna skor och sandaler från Teva här hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress