Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Birkenstock

    Historien om Birkenstock började redan år 1774 då Johann Adam Birkenstock övertog ett gammalt skomakeri. Verksamheten växte och Birkenstock öppnade flera skoaffärer med stort fokus på ortopedi. Enligt Konrad Birkenstock som i slutet av 1800-talet var butiksägare, bör foten röra sig på "rätt sätt" och inte fixeras med något slags metallinlägg som var vanligt på den tiden. Han reste jorden runt för att föreläsa om ortopedi och anatomi. Birkenstock ägs fortfarande av familjen Birkenstock och är nu inne på sjätte generationen.

    Birkenstock bjuder på oslagbar komfort

    Oavsett om du ska gå på stan, ut och resa eller vill ha något skönt på dig på jobbet är Birkenstocks sandaler i en klass för sig när det gäller komfort och stöd för foten. Birkenstocks sandaler och skor är lättburna och anpassar sig efter din fot.

    Birkenstock sätter foten i fokus

    Idag har fotbädden i Birkenstocks sandaler och skor en anatomisk uppbyggnad som ger fotens alla håligheter stöd och kroppen får rätt avlastning. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA (etylvinylacetat) som är slitstark, lätt och flexibel. Birkenstock arbetar efter filosofin att använda naturen som guide för att främja och bevara fotens naturliga roll. Miljöarbetet är också mycket viktigt och har stort fokus för Birkenstock som använder naturmaterial i sina produkter.

    Tillverkning & sortiment

    Alla Birkenstocks sandaler och innersulor tillverkas i egna produktionsanläggningar i Tyskland och mycket av arbetet sker för hand. De högkvalitativa sandalerna säljs i ca 90 länder runt om i världen på alla fem kontinenter. Förutom de populära sandalerna har Birkenstock ett växande utbud av stängda skor och barnskor samt specialprodukter för ortopedhandlare.

    Upptäck Birkenstock hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress