/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    BIRKENSTOCK

    Historien om Birkenstock började redan år 1774 då Johann Adam Birkenstock övertog ett gammalt skomakeri. Verksamheten växte och fick flera skoaffärer med stort fokus på ortopedi. Enligt Konrad Birkenstock som i slutet av 1800-talet var butiksägare, bör foten röra sig på "rätt sätt" och inte fixeras med något slags metallinlägg som var vanligt på den tiden. Han reste jorden runt för att föreläsa om ortopedi och anatomi.

    Oslagbar komfort

    Oavsett om du ska gå på stan, ut och resa eller vill ha något skönt på dig på jobbet är Birkenstocks sandaler i en klass för sig när det gäller komfort och stöd till foten. Birkenstocks sandaler och skor är lättburna och anpassar sig efter din fot. Upptäck Birkenstock hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Birkenstock sätter foten i fokus

    Idag har fotbädden i Birkenstocks sandaler och skor en anatomisk uppbyggnad som ger fotens alla håligheter stöd och kroppen får rätt avlastning. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA (etylvinylacetat) som är slitstark, lätt och flexibel. Birkenstock arbetar efter filosofin att använda naturen som guide för att främja och bevara fotens naturliga roll. Miljöarbetet är också mycket viktigt och har stort fokus för Birkenstock som använder naturmaterial i sina produkter.

    Läs mer

    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress