Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (37)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Haglöfs

    Haglöfs grundare Wiktor Haglöf växte upp i Torsång i Dalarna omgiven av fantastisk nordisk natur, men det bistra vädret gjorde det ofta svårt att njuta av att vara utomhus. För att göra livet utomhus lite mer behagligt skapade Wiktor 1914 sin första ryggsäck. Idag är det företag han en gång grundade ett av världens ledande varumärken inom outdoorkläder, skor och ryggsäckar. Haglöfs inspirerar till att vara ute - oavsett väder.

    Haglöfs - pålitliga friluftskläder

    Likt många andra märken inom outdoor och friluftsliv riktar sig Haglöfs till dig som älskar äventyr och utmaningar. Haglöfs erbjuder utrustning och kläder av hög kvalitet och komfort som höjer hela upplevelsen. Men de nöjer sig inte med det. Haglöfs vill utmana sig själva och även nå de allra mest svårflirtade kunderna, de som kanske inte njuter av friluftslivet och är rent av skeptiska till att vistas utomhus vid lite mer krävande väder. För att locka ut dessa människor i naturen satsar Haglöfs på ett gediget hantverk, kläder och utrustning som hjälper människor att prestera bättre och må bättre.

    Haglöfs historia

    Efter att Haglöfs startat tillverkningen av ryggsäckar växte verksamheten snabbt. Allt fler upptäckte de smarta lösningarna och slittåliga materialen. För att kunna tillgodose de ökade behoven delades företaget upp i två olika grenar. Den ena grenen, Sacci, med fokus på militär och räddningstjänst medan Haglöfsgrenen la fokus på utrustning till privatpersoner. Idag har Haglöfs många återförsäljare det går att hitta deras omtyckta ryggsäckar, dunjackor, byxor, dunvästar och regnkläder i butiker världen över.

    Haglöfs moderna klassiker

    Haglöfs strävar alltid efter att tänja på gränserna och hitta nya lösningar, allt för att slutprodukten ska vara så användbar och bra som möjligt. Haglöfs har genom åren skapat många ikoniska och tidlösa produkter som till exempel smarta Corker-ryggsäckarna, sköna Tight-ryggsäckarna och  L.I.M proof-serien med riktigt sköna regnkläder. Det är aldrig tråkigt att följa Haglöfs innovativa tänk och nya produkter och vi på Naturkompaniet är glada över att ha dem i vårt sortiment.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (37)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress