/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Logotyp för Haglöfs kampanj "Ousiders by nature"

    NUVARANDE STATUS: PÅ UPPTÄCKTSFÄRD

    Hela världen är din lekplats – det är dags att upptäcka friheten.

    Haglöfs är äventyrssökare. De ser hela världen som sin bakgård. De packar sina väskor, sätter på sig skorna, går ut genom dörren och tittar aldrig tillbaka. Inget begränsar dem. Från episka vandringar till äventyrsfyllda upptäcktsfärder – de utforskar inte bara naturen, de gör hela världen till sin lekplats. Precis som naturen är de ostoppbara och omöjliga att tämja. De är äventyrssökare och skapade för att vandra i frihet.

    Upptäck Haglöfs hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Haglöfs historia

    Haglöfs grundare Wiktor Haglöf växte upp omgiven av fantastisk nordisk natur. Men det bistra vädret gjorde det ofta svårt att njuta av att vara utomhus. För att göra livet utomhus lite mer behagligt skapade Wiktor 1914 sin första ryggsäck. Idag är det företag har en gång grundade ett av världens ledande varumärken inom outdoorkläder, skor och ryggsäckar. Haglöfs inspirerar till att vara ute - oavsett väder.

    Friluftskläder för de mest kräsna

    Likt många andra märken inom outdoor och friluftsliv riktar sig Haglöfs till dig som älskar äventyr och utmaningar. Haglöfs erbjuder utrustning och kläder av hög kvalitet och komfort som höjer hela upplevelsen. Men de nöjer sig inte med det. Haglöfs vill utmana sig själva och även nå de allra mest svårflirtade kunderna, de som kanske inte njuter av friluftslivet och är rent av skeptiska till att vistas utomhus vid lite mer krävande väder. För att locka ut dessa människor i naturen satsar Haglöfs på ett gediget hantverk, kläder och utrustning som hjälper människor att prestera bättre och må bättre.

    Läs mer

    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress