Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Icebug

    Icebug är en svensk uppstickare som bestämde sig för att ta upp kampen med de globala skojättarna, beväpnade med den bästa greppteknologin och en övertygelse att halka inte ska behöva stoppa någon från att vara ute i naturen.

    Icebug - en klimatpositiv förebild

    För Icebug har det alltid varit viktigt att ta ansvar för sin miljöpåverkan och är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor. Det innebär att de minimerat sina utsläpp och kompenserar det som ändå blir genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser på andra platser i världen. Icebug ser det som sin mission att ta en ledande roll i en omställning där de hoppas att fler ska följa efter.

    Bra grepp med Icebug

    Idag är Icebug inte längre en hemlighet för världseliten inom multisport och orientering, utan även ett måste på vinterns promenader. För den som upplevt känslan av säkert grepp finns ingen återvändo till att halka omkring. Men det unika med Icebugs kängor, sportskor och löparskor är att de trots sitt gedigna markgrepp fortfarande är flexibla, följsamma och stabila, en kombination som gör det till en glädje att vandra, springa och klättra i terräng.

    Stabila vinterkängor från Icebug

    Snö, is och halka tillhör vanligheterna i vårt land. Men med ett par vinterkängor från Icebug på fötterna kan du gå omkring både varmt och säkert oavsett underlag. Sulorna i Icebugs vinterkängor är utformade för att ge en dämpad, jämn och smidig gång som ger en mycket skön komfort. Kängorna är vädertåliga och fodrade med värmande fleece.

    Vi på Naturkompaniet är stolta över att ha Icebugs produkter i vårt sortiment, välkommen att upptäcka dem du med! På vår Icebug outlet har vi samlat våra nedsatta produkter från Icebug.

    Läs mer
    Filter
    48 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress