Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Skor & kängor med unik greppteknologi

    Icebug är en svensk uppstickare som bestämde sig för att ta upp kampen med de globala skojättarna, beväpnade med den bästa greppteknologin och en övertygelse att halka inte ska behöva stoppa någon från att vara ute i naturen.

    Skor för sport & outdoor

    Tio år senare är Icebug inte längre en hemlighet för världseliten inom multisport och orientering, utan även ett måste på vinterns promenader, och det snabbast växande exportföretaget i svenska sportbranschen. För den som upplevt känslan av säkert grepp finns ingen återvändo till att halka omkring. Men det unika med IceBugs kängor, sportskor och löparskor är att de trots sitt gedigna markgrepp fortfarande är flexibla, följsamma och stabila, en kombination som gör det till en glädje att vandra, springa och klättra i terräng.

    Stabila vinterkängor

    Snö, is och halka tillhör vanligheterna i vårt land. Men med ett par vinterkängor från IceBug på fötterna kan du gå omkring både varmt och säkert oavsett underlag. Sulorna i IceBugs vinterkängor är utformade för att ge en dämpad, jämn och smidig gång som ger en mycket skön komfort. Kängorna är vädertåliga och fodrade med värmande fleece. Upptäck vårt sortiment från IceBug här på Naturkompaniet, välkommen!

    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress