Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Norröna

    1929 såg friluftsentusiasten Jörgen Jörgensen möjligheten att utveckla och förbättra funktionella friluftsprodukter som skulle klara det tuffa klimatet och naturen i Norge. Funktionella bomullskläder och innovativa canvasryggsäckar blev starten för Norrönas riktning: att alltid söka efter det bästa gällande teknologi, och skapa produkter med hög prestanda. Norröna förser dig med produkter av hög kvalitet och funktionsgrad så att dina friluftsupplevelser blir oförglömliga.

    Mer om företaget Norröna

    Idag, fyra generationer senare, med flera polarexpeditioner och äventyr i bagaget ägs Norröna fortfarande av familjen Jörgensen som är lika passionerade och brinnande friluftsentusiaster som Jörgen Jörgensen en gång var. Med åren har tre hörnstenar vuxit fram som blivit företagets ledord: kvalitet, funktionalitet och design. Norröna hoppas att deras förstklassiga friluftsprodukter ska inspirera dig till nya friluftsupplevelser och äventyr.

    Norrönas kläder för krävande expeditioner

    Norrönas outdoorkläder har inte gått obemärkt förbi på den internationella marknaden, friluftsentusiaster världen över som uppskattar kvalitet och kläder man kan lita på i alla situationer är många. Norrönas funktionskläder har varit med på bestigningar av Mount Everest flera gånger om samt med på flera polarexpeditioner och många andra isande äventyr. Dessutom har Norröna ett eget mycket engagerat testteam som är med när kläder och utrustning tas fram och utvecklas. Alla de här samlade erfarenheterna har gjort Norröna till en internationellt erkänd friluftsexpert som vunnit flera utmärkelser.

    Norrönas breda sortiment för outdoor

    Även om Norröna började med kläder för tuffa förhållanden så har det inte stannat där. Idag utvecklar Norröna friluftskläder för en mängd olika aktiviteter som utförsåkning, snowboard, bergsbestigning, jakt, vandring, lättviktsvandring, trailrunning, cykling, arctic surfing och mycket mer. Här hittar du allt från tekniska skidkläder och snabbtorkande kläder för trailrunning och cykling till sköna kläder för vardag.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress